Конкурс за: Дизайн на Бутилка

На VSART каквито дизайните, такова и възпитанието. Жалко.

Към автора на темата - ако моят дизайн може да ви послужи по някакъв начин за в бъдеще, ви давам ексклузивно право за ползване без нужда от възнаграждение, така или иначе съм го правил за собствено удоволствие, което в случая бе постигнато. :)

Като от-време-на-време клиент на Gaziro би било страхотно ако в бъдеще има и опции с еритритол като единствен подсладител, като алтернатива на тези които май са подсладени със стевия, аз лично бих купувал много по-често ако такава алтернатива я имаше налично в България. Успех!
 
При интерес идеята може да се развие. Малко по хард и различно от всички предложения, че има доста сходни.

Черния фон в съчетание с животното има за цел да подбуди интерес в потребителя като подчертае неговата доминантност на бранда и продукта, а шрифта още повече да събуди неговото любопитство какво е, с цел дори най-големия антифен на газираната вода да си каже, защо пък да не я купя и да я пробвам.

Успех на всички участници!
Ако направите енергийна напитка, може да го ползвате. По-подходящо е.
Честито на победителите!
 
Писаха ми на мейла очаквам да ми потвърдят, за да им изпратя работните файлове в този вариант или искат някакви корекции.
Такива изказвания объркват хората естествено и се създават вътрешни разногласия.
Да се надяваме, че ще вземат правилно решение, освен ако VSART не дигне палатков лагер в знак на протест:), че не са му избрали вертикалния надпис.

Всъщност те са взели решение щом го обявиха публично.

Шегата на страна, но нищо не му дава право да обижда нито конкурса, нито дизайнерите по тоя гнусно саркастичен измекярски начин.

Все пак всеки има право на мнение, аз също мога да го изкажа, но не ми е работа да оценявам когото и да било.
 

Горе