Конкурс за: Дизайн на клин

rois

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, пускам конкурс за дизайн на дамски спортен клин. Технологията на оцветяване е сублимация, тоест може да се направи всякаква пълноцветна шарка. Ще прикача линк с примерни дизайни на други марки, които ми харесат и търся сходни резултати. Някои са доста семпли с няколко цветни панела, други са с цели десени. Което и да изберете може да спечелите и може да има повече от един победител. Прикачвам и файл с моите лога, които трябва да приъстват по някакъв начин (или лого или текст с името на марката).

Изисква се да се направи визуалзация на дизайна върху готов клин, а в последствие одобреният дизайн, ще трябва да се наложи върху кройката.

линк с примерни дизайни:
https://we.tl/t-2yZCv6Zbkl

линк с лога:
https://we.tl/t-GntdFoVCG1

детайли по клина:
https://we.tl/t-tpWaX9oH5X
(колана отпред е прав, а отзад заострен. Между краката има отделно пришито парче плат.)


Гарантиранa наградa 100 лв.
(ако се харесат повече от 1 дизайн допълнително ще се разбираме с останалите)
Срок на конкурса 25.02
Запознат съм с правилата.
 
q2scGZn.jpg
 
Благодаря на включилите се. Последните предложения са най-добри за момента.
 
Аз предлагам да помислите върху фини градиенти на един основен цвят и бяло лого (Не съм го добавил, защото не успях да го сваля.). Така ще избегнете много проблеми при принта на материите. Проста една едея, а ако ви е необходим дизайн на отделни елементи на кройката няма да стане с конкурс.


klin2-2.png
 
Понеже тук технологията е сублимация, за това се използва пълнцоветен печат и се правят всякакви дизайни и детайли. Ако ще е просто един цвят ще се закупи такъв плат вместо да се ускъпява излишно и да се сублимира. Нямам против да работя с един дизайнер, но по рано бях пуснал такъв пост и почти никой не писа.
 

Горе