Динамични Тайтъли и мета тагове?

Blade111

New Member
Здравейте,
преди време направих интегрирах динамични тайтъли в моя онлайн магазин и дадоха добри резултати, осъзнах че съм на прав път. Искам да питам ако направя Метатаговете динамични това как ще повлияе на Google дали ще е положително или отрицателно за всяка подстраница да се променят според съдържанието имам предвид за meta keywords i description? Моля ако някой от Вас е пробвал нека сподели опита си? Предварително Благодаря!!!

www.kupibg.net
 
От: Динамични Тайтъли и мета тагове?

Естествено, че е добра идея. Но Г не го вълнуват толкова много мета дескрипшъните и кийуърдите - яху и др търсачки го гледат, ама Г не ;) Тва с мета дескрипшъните върви повече за хоумпейджа, на другите ги остави кънтента да си показва какво да изписва Г в СЕРП-а
 
От: Динамични Тайтъли и мета тагове?

Много добра идея е според мен в самата страница да сложиш целия и част от тайтала в H1 таг. При мен поне това даде много добър резултат.
Успех!
 
От: Динамични Тайтъли и мета тагове?

Аз мета ключови вече не използвам... А за описанията най-добре е да имаш уникални, различни, ръчно писани, но на повечето динамични сайтове няма как - тогава е по-добре въобще да нямаш, отколкото да са еднакви, иначе отиват страници в supplemental index.
 
От: Динамични Тайтъли и мета тагове?

положително ще се отрази. Но ако имаш по-важни неща - това го остави за време, в което вече се чудиш какво да правиш.
 
От: Динамични Тайтъли и мета тагове?

За мета описанието - не те съветвам да е динамично. Ако го слагаш изобщо, то трябва да е ръчно написано и да има определена цел.

Ако е генерирано, то тогава намаля вероятността търсачката сама да избере и представи релавентно описание на потребителя.

Ако се слага заради SEO - няма смисъл. Думите вътре нямат никаква тежест.
 

Горе