Дискусия относно навъдилите се новаци в Web агенциите ползващи Ai за кодене...

Примерът с ретро сайта добре показва проблема с универсалните „одити“. Преди предложение за редизайн бих очаквал да е установено каква работа върши сайтът и дали изобщо има проблем, който собственикът иска да реши.

Полезният одит според мен трябва да посочи конкретна страница, възпроизводим проблем и последицата за посетителя: например форма, която не изпраща, или бутон, който не може да се използва на телефон. „Дизайнът е стар“ само по себе си не обяснява какво ще спечели бизнесът от промяната. Това е и добър въпрос към подобна оферта: кое точно ще се подобри и как ще проверим резултата?

хахахахахахахах падам да се хиля тия цървулета изобщо имат ли си представа какъв бекенд седи зад ipt.bg ? Супер сложна система която за 200 евро не може да се изгради.

1791013780005.webp

Скрейпват домейните и спамят. Авоматизирано е.. даже не знаят какво реално има на домейна.

Скрейпват домейните и спамят. Авоматизирано е.. даже не знаят какво реално има на домейна.
въпреки че са ползвали
sending IP: 77.32.148.25
Платформа за изпращане: Brevo / Sendinblue
Sender domain: ad4.team
From:
[email protected]

за изпращането на мейлите разбрах по ИП адреса който е посетил сайта на FalcoSoft.bg и е взел имената на домейните.

единия е на Йеттел в Стара Загора ( но не е на @Sky ) а другия е вивакомски от София

1791016140324.webp

1791016171075.webp

1791016294070.webp

Имам предвид скрейпват от регисътра... преди време в момента, в който регистрираш домейн веднага получаваше спам, колко як ти бил домейна и ти предлагат сайт.

Тоз е интересен от последните дни.. дали не е на някой местен? 6кембе бг :D

Имам предвид скрейпват от регисътра... преди време в момента, в който регистрираш домейн веднага получаваше спам, колко як ти бил домейна и ти предлагат сайт.

Тоз е интересен от последните дни.. дали не е на някой местен? 6кембе бг :D
в регистъра не съм оставил имейлите на които получавам спама, тях го има само като влезеш в дадения сайт

Следят новите SSL - от там събират домейните, след това сканират домейните за имейли и почва спама.

Следят новите SSL - от там събират домейните, след това сканират домейните за имейли и почва спама.

Начини много.

ако още един път получа подобен имейл от ad4.team лично ще се погрижа да държа сайта им неработещ ;-) Търсят си белята с мен. И без това сайта и сървъра им не са зад CloudFlare и нямат никакви защити
185.212.128.184
а и като ги гледам имат съдържание за +18 ... https://keepitsecret.eu български вариант на OnlyFens

Горе