Дискусия/продажба - реклама във фейсбуук

cecipenev

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Стигнах до един въпрос. Дали след като имаш много приятели във фейсбуук, и то не само 'шано' приятели, които просто да са във фейсбука ви като бройка, а истински хора, говорещи си с вас, познавайки по голям процент от тях, реални хора общо взето. Не да се регне човек и да започне да добавя, никой нищо не знае за човека.

Та идеята е дали може да се рекламира добре по този начин?

Ако някой има мнение, опит да каже, може и да измислим нещо.
 
От: Дискусия/продажба - реклама във фейсбуук

Ммм, това е готино. Обикновено SEO фирмите го предлагат като услуга, но предполагам, че подобни оферти ще виждаме все по-често в следващата 1-2 години докато SMM напълно измести SEO.

Ще ми пуснеш ли някаква оферта на ЛС?
 
От: Дискусия/продажба - реклама във фейсбуук

Интересното от цялата работа е, че става дума за реални хора, с интереси, снимки, приключения, професии и т.н. Да речем че имаш 1000 приятели, половината от тях да се интересуват от ИТ истории, от тях 100 да кликнат си е страхотен успех, мисля. Знам ли, стана ми интересно, пък може да се получи.

Ще ти пусна след малко ЛС, да обсъдим.
 
От: Дискусия/продажба - реклама във фейсбуук

Аз си имам една страничка на сайта с 200 фена и да ти кажа, полезно е. Особенно ако имаш някое ново сайтче да го пускаш на повече хора. Аз вече за всеки нов сайт си правя страница и се събират фенчета. Така намираш хора, които се интересуват точно от тематиката на сайта ти. В крайна сметка, всичко си е реклама.
 
От: Дискусия/продажба - реклама във фейсбуук

Да, това също може да се направи. Да се рекламира дадена група във фейсбук пред приятелите си, колкото повече фена има дадена група, така повече сигурни хора, които ще видят поне линка се увеличава.
 

Горе