Добавяйте новини с ваша реклама в тях

mvmrik

Well-Known Member
Наскоро пуснах това http://paiak.net/news_view/all - идеята е че всеки може да добавя новини, като под всяка ще излиза негова реклама с размер 728х90.

Естествено текстът трябва да е уникален - има възможност и за качване на снимка. Новини може да се добавят само от одобрени новинари. За да станете новинар трябва просто да добавите първата си новина, която ще бъде прегледана преди да се публикува и ако бъде одобрена ще получите възможност да добавите ваш рекламен код, който ще се показва под всяка ваша новина. Новините са вечни, т.е. няма да бъдат изтривани и вашите реклами ще се виждат.

Можете по всяко време да променяте рекламният си код и по този начин ще промените едновременно рекламата под всичките ви новини.

Няма ограничение за брой новини и т.н. Можете да добавите само една ако искате и да си сложите реклама след това, стига да бъде одобрена. Имате възможност да добавите и някой линк в новината, стига да е свързан с темата.

Няма да бъдат одобрявани рекламни статии и други, понеже това са новини и трябва задължително да бъде някаква новина. Ако е рекламна новина, например за откриване на нещо тогава няма проблем, важното е да е новина.
 

Горе