Предлагам: Добавяне в български директории - Нов метод

Websupport

Active Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Предлагам добавяне на български сайтове в български директории.
Списъка със сайтове можете да видите тук https://eunion.info/direktorii (възможно е и разширен вариант за в бъдеще)

Това, което предлагам е абсолютен ръчен събмит с уникално съдържание за всяка директория. Какво значи това. Означава, че за всяка отделна директория вашия сайт ще бъде с различни тайтъл и описание. Нещо, което (поне във форума) не е предлагано до сега.
Може да прозвучи пресилено, (налага се да откроя самата услуга) но доста малко хора у нас знаят как точно трябва да се добавят сайтове по директории и имат моят опит. Нескромно е, но имам 10г опит в администриране на директории. За това време съм имал възможността да видя всевъзможни начини на добавяне, както и преки наблюдения за евентуално по-добро класиране в търсачките.

Цената не е ниска, но определено не е и висока за това което се предлага. 50лв на сайт, като времето за изпълнение е между 3 и 4 седмици. Това се налага, защото сайта се добавя бавно, по 2-3 директории на ден.
Минималната бройка от списъка е 40. Това е така, тъй-като някои от директориите може да не приемат линкът ви. Но се гони максимума. Някои сайтове могат да бъдат отказани за изпълнение поради горните причини. Платените също не влизат в изпълнението.
Ако знаете какво правите, давате ми заглавие, описание и ключови думи (тагове), ако има опция за това. Последва преработка на същите за всяка една директория. Ако не сте сигурни, сайта ми стига - аз преценявам кое е най-доброто за него. Преценявам таговете (ако има), преценявам дължина и тн.

Внимание! Въпреки хвалебствията, не гарантирам бърз резултат и изобщо такъв според очакванията ви. Офертата е за хора, които имат желание принципно за добавяне в директории, като в случая- аз предлагам нещо уникално и гарантирам с опита си за възможно най-доброто изпълнение по отношение на правилното въвеждане на информацията.

Като бонус за всеки ползвал услугата, ще предложа вечен вип линк в една от директориите, които лично поддържам (по избор)

Плаща се предварително, пейпал
Възможни са договаряния за мъни бек при някои нежелани ситуации (най-вече - невъзможност за добавяне на даден сайт)

Внимание! Рипорт за свършена работа може да бъде частичен или забавен. Получава се най-вече в следствие на забавяне при одобряване на линка. Но се дават доказателста за събмита.


Edit:
Услугата временно е преустановена. Благодаря!
 
Последно редактирано:

Горе