Добавяне на езиков речник към Wordpress

Здравейте,
искам да добавя речника на Кембридж към сайт на Wordpress за езиков курс. Идеята е когато кликнат обучаемите два пъти на някоя дума да им се отваря в нов прозорец, речника на Кембридж за тази дума. От там те са приготвили JS код, който трябва да се добави в сайта, кодът е посочен тук Double-click dictionary search (cambridge.org) затова мислех, че ще бъде лесно, но след като направих всичко както трябва се оказа, че двойният клик ми работи само на index страницата. В останaлите posts и pages - не работи! Мисля, че е заради функцията body onload=" setupDoubleClick
Може ли да ми дадете съвет как да я избегна или да модифицирам кода ако трябва да изпраща определена дума до речника на Кеймбридж и да ми я отваря в нов прозорец или да ползвам друг готов плъгин ако има такъв?
 
... след като направих всичко както трябва ...?
Най-вероятно не си го направил както трябва.
 
Добавил съм JS файловете в главната директория, в плъгина Insert Header and Footer съм ги насочил в Header, a body сложил body onload=" setupDoubleClick( 'https://dictionary.cambridge.org/', 'british', false, null, 5, 'popup' ) " Ако не е правилно в кой файл трябва да го добавя?
 
Давайте линкове към сайтовете си, ако искате помощ по конкретен казус.

При такова минимално инфо трябва да си напъвам процесора и да си представям всички възможни сценарии и да разписвам цели курсови работи и да изреждам всички възможни причини. Нямам нито време нито желание.

В случая най-вероятно не ти намира файла.
В Уордпрес тия работи не се правят така.
 

Горе