Предлагам: Добавяне на продукти/артикули

Awesome

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте. Искам да предложа услугата добавяне на продукти/артикули, както искате го наречете. Занимавам се с това от ученик, от около 4-5 години, и съм натрупал доста опит в най-различни електронни магазини, а и не само. Имам опит със всякакви плаформи Opencart, Wordpress основно, но и с други съм работил.
Цената варира според това какви са продуктите, но най-добре ще е първо да ги видя и тогава ще мога да Ви кажа. Мога да оправям и изображенията, например да махна текст от тях, и т.н. (не съм дизайнер, но ще свърша работа). Искам да вметна, че описания не мога да създавам/измислям, работя главно на копи-пейст, или ако продуктите Ви са от чуждестранни сайтове превеждам описанието с гугъл транйслейт и дооправям/стилизирам описанието да не излиза на развален български и за да става за нещо. Погледнете първите два сайта за да добиете представа.
Също така добавям и обяви в сайтовете за продажба като bazar и olx. :)
И в момента работя с няколко сайта:
enduro.bg
euromatica.bg
euroagro.bg
euroindustry.bg
Сериозен съм, надявам се да намерим общ език и дългосрочна съвместна работа с вас. :)
 
За тези, които имат интерес към сайтовете за обяви мога да предложа следната услуга:
Качване на избрани продукти в olx.bg, bazar.bg, alo.bg - например 300 продукта в тези три сайта за обяви за 450 лв, което е 0.50 стотинки на качена обява. :)
Ако някой има интерес да пише на лични ;)
 
Благодаря ти, @Awesome за бързото качване на продуктите. :)
 

Горе