Добавяне на сайтове в директории [Submit]

creAtive

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Директории:
- http://dobavi-sait.hit.bg/
Цена: 5 лв.
Време: 1 часа.
- http://dobavi.hit.bg/
Цена: 6 лв.
Време: 1 часа
- http://xn--80aabfh1ai8a5am.com/
Цена: 10 лв.
Време: 2 часа
- http://submit.predpriemach.com/
Цена: 5 ст. на директория
Време: Зависи колко ще поръчате!
- http://www.addurl.nu/
Цена:5 ст. на директория
Време: Зависи колко ще поръчате!
Нужна информация:

Задължителна:
- Заглавие
- Адрес на сайта (URL)
- Описание
- Категория
- Ключови думи
- Е-майл

По избор:
- Ваше име
- Ваш номер

Начини на плащане:
- Epay
- Банков превод
- Paypal

За връзка:
- Лс
- Е-майл: [email protected]
- Номер: 0895482894
 
Последно редактирано:
От: Добавяне на сайтове в директории [Submit]

Офертата активна ли е още?
Драсни ми едно лично, ако е. Благодаря
 
От: Добавяне на сайтове в директории [Submit]

Нов лист с директорий

Как път никой не те похвали и не ти даде репутация?
И пиши, моля те директории без "й" :)
 
От: Добавяне на сайтове в директории [Submit]

Аз, ако трябваше да давам репутация, щеше да е отрицателна, но нито обичам да раздавам такава, нито съм сигурен дали TS е виновен или собствениците на сайтове, които му поставят задачата.

Факт е, че не успяваме да го блокираме веднага и успява да добави поне в 5-6 мрежи или класации, преди да вкараме добавяния сайт в черния списък. И триенето после отнема време.

Не знам вече как и за кой ли път да обясня, че няма смисъл от добавяне на сайт за чадъри в мрежа за строителни материали или портал за емпетройки в класация за медицински сайтове. Или че "колумнист" означава автор на вестникарска колонка, а не дирек у Акропола. URL-то на такъв сайт влиза в кофата директно, след като се забележи, и в повечето случаи заради общия бан се изтрива дори и от нетематичните класации с блокиране за постоянно.
 
От: Добавяне на сайтове в директории [Submit]

... strana не те разбрах нещо...


Жалко, че не разбираш, нищо сложно няма в ситуацията.

Ще ти го обясня с нагледен пример. Имаш клиент със сайт за спортни залагания, който ти плаща за да го добавяш. Ти тръгваш да го добавяш къде ли не, включително в мой сайт за строителни материали, където спортните залагания бият като въшка на чело, или ако използваме seo-речник - намаляват тръста, бутат в забранени листи и прецакват всички накуп.

От финансова гледна точка клиентът ти плаща за добавяне в класация или директория, от която после го изтриват поради липсата на тематична връзка. Аз пък плащам на модератори, които да трият сайта, който си добавил, за да запазя тематичността на сайтовете си и плюсовете, свързани с това - тръст, предпочитания на клиенти, по-високи цени за реклама и т.н. С други думи, набутваш клиента си, набутваш и мен, а печелиш само ти в краткосрочен план, тъй като взимаш някакви пари за добавянето. Но в един момент клиентът ти забелязва, че е платил за нещо, където след време го няма, т.е. липсва какъвто и да е положителен ефект. Нещо повече, неговият сайт влиза за постоянно в черния списък, т.е. гори дори в директории и класации, където линкът му би бил подходящ, тъй като модераторите го банват наред след фиксирано нарушение. И кел файда от цялата работа (Клиентът ти плаща, ти генерираш спам, а аз трия този спам)?

Така по-ясно ли е?
 
От: Добавяне на сайтове в директории [Submit]

Добавям сайтовете в сички директории които са в листа.. Гледам да спазвам всичко... Преди добавях сайтовете в категорията която клиентът ми е дал , а там кадето я няше го добавях в някоя която е горе-доло близка до категорията която са ми дали... Сега вече ги добавям само в сайтове където я има тази категория , а в такива сайтове къдетоя я няма категорията излизам от тях...

Вече успокои ли се?
 
От: Добавяне на сайтове в директории [Submit]

Ако бях нервен нямаше досега да ти обяснявам как стоят нещата тъй доброжелателно, а просто бих казал на модераторите да изпращат обратно съобщение при твое добавяне "не плащайте на спамъри, тъй като и без това ще ви изтрием". А ако не ти дойде акъла навреме, ще го пускат и поименно.

Това, че клиентът не знае къде да се добавя не е негов проблем, а твой, тъй като той ти плаща да му свършиш качествена работа и да му направиш нормален събмит, а не да му трупаш банове на сайта. Трябва да си супер малоумен идиот да добавяш сайтове за парфюми в социална мрежа за автомобили, обяви за детски обувки в каталог за нощни заведения и клюкарски новини в медицинска класация и да не осъзнаваш колко е безмислено и кратко съществуването на този спам. Рано или късно клиентите ще започнат да ти искат ресто, ако продължаваш в този стил, а може и на мен да ми писнеш в недалечно бъдеще.
 
От: От: Добавяне на сайтове в директории [Submit]

Май нещо не си разбрал.. В горния пост съм написал , че това бе преди.. Сега да съм добавял някакви сайтове в грешни категории,сайтове,социални мрежи???
 
От: Добавяне на сайтове в директории [Submit]

Щом си спрял - значи вече всичко е наред за разлика от времето на първото ми съобщение в тази тема и няма проблеми. Дори ще те препоръчам на бъдещите ти клиенти, защото там, където си добавял в коректните категории - го правиш добре и качествено. А тъй като описаното по-горе се прави и от други хора, то смятам, че поясненията бяха полезни и за тях и както те, така и клиентите им, които четат този форум, ще си направят съответните изводи.
 

Горе