Добра българска алтернатива на adsense

koti0

New Member
Търся добра българска алтернатива на adsense. Прегледах adwise, etarget и други, но не прочетох нищо хубаво. Или, че нямат рекламодатели или плащали жълти стотинки.
Не знам за вас, но на българския пазар adsense не вирее или поне в моята ниша (гейминг), затова търся някаква алтернатива с надеждата да плащат по-добре.
Знам, че има хиляди теми тук, но не мога да обхвана всички, затова си пускам нова. Ако може да препоръчате. :)
 
От: Добра българска алтернатива на adsense

По добро от адсенс няма . Търсиш алтернатива само ако те баннат по някава причина. Другото е да оптимизираш местата на рекламата в сайта си за да ти се вдигнат доходите.
 
От: Добра българска алтернатива на adsense

няма алтернатива на адсенс и няма да има скоро, така че живей с това :)

Българските рекламни агенции въобще нямат необходимите инструменти за таргетиране на рекламата и като цяло са гола вода. Въртят 10 реклами и това е, някои от тях доста дразнещи и провокиращи и в началото се кликат ... но след 2 месеца умират и само дразнят на сайта ...
 
От: Добра българска алтернатива на adsense

Съгласен съм с общия консенсус в темата.

AdSense, дори и да няма достатъчно богата гама от реклами на БГ пазара - си е лидер откъм качество към бизнеса, скорост, ненатрапчивост, fill rate и най-важното за теб като собственик на сайт - click rate.

Бухай Адсенса и не му мисли. Вярно, че падат стотинки, в сравнение със сайт от същатата ниша на английски, но пак е нещо. Фокусирай се да правиш повече трафик.
 

Горе