Добрите БГ хостинг провайдъри

От: Добрите БГ хостинг провайдъри

Ползвал съм bluehost, hostgator и ICN, като от третите съм най-доволен. И аз съм с не повече от десетина сайта общо и няколко по толкова сателитки, но мисля че стигат, за да си изградя мнение :) Не съм ползвал други български провайдъри по простата причина, че не се е налагало - както се казва - ако нещо работи добре, не го пипай :) Не казвам, че са безупречни, няма как да гарантират 100% ъптайм, но са били винаги на линия и са решавали какъвто и проблем да изскочи бързо и ефективно. На мен също са ми правили услуги, които не са им в преките задължения, което още повече ме кара да ги уважавам, защото не са просто корпоративни роботи, които чакат да им мине работното време, а хора насреща, които ти ценят лоялността и изобщо това, че си избрал тях и си им доверил проектите си.
И между другото, както беше казано по-горе, не мисля, че съществува обективно такова нещо като "най-добър", нито е важно за мен. Интересува ме сайтовете да си вървят, а ако изскочи някакъв проблем (грешки се случват, хора сме), да има някой насреща, на когото да разчитам. Това е моята представа за "добър хостинг".
 
От: Добрите БГ хостинг провайдъри

Аз мога да кажа от кои съм много НЕдоволен, но нямам за цел да ги злепоставям, гледам че други ги харесват :) Иначе все ме обвиняваха, че сайтовете ми били тежки и затова ВПС-а работеше със страшно натоварване, а то не беше нищо особено. Как така като взех ВПС при други и то на по-нисък пакет, нямах никакви проблеми със същите сайтове? Там при тях действат на принципа да те обвинят за всичко, каквото и да е. Щом не работи, клиента е виновен. Да ама за едни и същи сайтове с един и същ трафик, при тях ВПС-а показваше 7%, а при другите беше под 1%.
 

Горе