Доволни ли сте от fiverr . com

wood

Well-Known Member
Ползвате ли fiverr и доволни ли сте от тях....защото аз съм направо разочарован от техният екип за поддръжка. Преди 9 месеца си поръчах пренаписване на 5 статии, получих три и човека ми каза че няма възможност да ми напише другите две. Пуснах диспут в PayPal за връщане на парите и след няколко часа fiverr ми блокираха акаунта и ми писаха / за да избегна закриване на акаунта ми при тях аз трябва да прекратя диспута в PayPal, но нищо дали ще ми върнат парите или компенсация /...Направих си нов акаунт и преди една седмица си поръчах три лога за мой сайтове, мина една седмица лога нямам, пуснах пак диспут и пак от fiverr ми ограничиха акаунта, мога да влизам в акаунта си но не мога да дам отрицателен вот/мнение на продавача. Големи злобари ще се окажат тези от fiverr...
 
От: Доволни ли сте от fiverr . com

Логичното е да уреждаш тоя род проблеми със самия доставчик на услугата. В случая това е фиверр предполагам. Дори Пейпал препоръчват такъв подход.

Пускането на диспути носи негативи, включително и за ПП акаунта ти - трупаш черни точки един вид. Защо си направил същото и втори път?
 
От: Доволни ли сте от fiverr . com

До сега съм нямал проблем. По добре първо пиши на съпорта за проблема (има някъде опция, като си купуш нещо и доставчика не го изпълни, да отвориш диспут в тяхната система). С тия диспути си тръгнал с рогата напред и за това директно са те баннали.
 
От: Доволни ли сте от fiverr . com

Досега колкото и пъти да се е случило нещо просто ги давам CANCELLED в самия файвър без да пипам нищо в PayPal след това ми връщат парите в акаунта във файвър и си пазарувам с тях.
 
От: Доволни ли сте от fiverr . com

Груба грешка си допуснал като си отворил диспут в PayPal. Нарушил си договора си с Fivver и после се изкарваш жертва. В случая ти си нарушителя, а жертвата е Fivver. Като имаш проблем с някой продавач на услуги е трябвало да се обърнеш към Fivver, не към PayPal.

Обърни внимание, че плащането чрез PayPal е към Fivver, а не към изпълнителя на услугата.

Представи си, че правиш банков превод от банка А към банка Б. И двете сметки са твои. След това плащаш от сметката си в банка Б към доставчик на услуга. Обаче доставчика те прецаква. В този случай към кого ще се обърнеш за анулиране на превода - към банка А или към банка Б?
 

Горе