Домейна, който регистрирахте днес

много добре се е получило, сега за да монетизираш проекта вземи набързо си направи една фирма в Естония + банкова сметка там след което правиш един клип на играта и я пускаш за финансиране в kickstarter.com . Със сигурност ще получиш финансиране за нея с шест нули накрая.... Защо Естония? Мога да ти обясня на ЛС защо всичките Естонски проекти са успешни и как Кикстартер гледат на Естонските компании в гейм индустрията.

Вече имам оферта... за спасение. :D

Брато тоя сайт ще ти го вземат. Евровизия е запазена марка и не може да се ползва отвсеки. Да ти дам 50 кинта за него поне да не си валат?

Иначе ИИванчо ми спретна един бърз лендпейдж, да видим дали ще успеем да се индексираме по-напред *или въобще, хем отдавна се каня да пробвам едни нови схеми.

VisitEurovision.com

Ма стига бе! Стига тормозели ботьо, че ми разводнявате шпьОнската техника хахах
Темън хванах всички сайтове скалъпени от ИИ, нли за лични цели и статистикот 😇 а то стана, че всеки втори да му прави дизайност ИИ :)

Па тоя пустия ботьо, как никой от разработчиците не го светна да използва по-различна структОра и поне една идея по-различна цветова фантасмагория 😆

А то ши стане всеки ламер да ХВАЩА коги сайтот е ИИ продукт... мислех да съм с някакво конфиденциале, а то накрая пак ши се окаже, че съм минимале интерграле 🤣

Ма стига бе! Стига тормозели ботьо, че ми разводнявате шпьОнската техника хахах
Темън хванах всички сайтове скалъпени от ИИ, нли за лични цели и статистикот 😇 а то стана, че всеки втори да му прави дизайност ИИ :)

Па тоя пустия ботьо, как никой от разработчиците не го светна да използва по-различна структОра и поне една идея по-различна цветова фантасмагория 😆

А то ши стане всеки ламер да ХВАЩА коги сайтот е ИИ продукт... мислех да съм с някакво конфиденциале, а то накрая пак ши се окаже, че съм минимале интерграле 🤣

1779309966828.png

Ако си му казал "модерен", ИИванчо изпълнява. Но като цяло видиш ли тъмносиньо и неон... ИИванчо е.

Е да, точно така е. И неона му е запазена марка..
А аз се чудех що така яко се пръкна с тези тъмни-дарк сайтове..
За иконките, нема нужда да споменавам дори 🤣

Горе