Домейн .сом - 5лв .....

От: Домейн .сом - 5лв .....

да, и аз го забелязах ..... няма ясна причина, прилича м на момент network glitch
 
От: Домейн .сом - 5лв .....

А и какво знчи по-сериозна фирма....

По горе казах нещо за държавата, не за фирмата ("фирма в някоя по-сериозна държава"). Ако продаваш домейните с касов бон (т.е. анонимно) и предупреждаваш клиентите да си преместят домейните при проблем услугата ти няма да е по-лоша от тази на популярните доставчици на такива услуги.

Ако обаче ползваш PayPal или ePay могат да те задължат да дадеш информация за това кой е платил и после да тълкуват това както си искат (може да кажат, че този, който е платил е собственик на домейна и т.н. дори и фирмата ти да не го твърди). Затова най-добре собственика на домейна да си го плаща, а не още един прекупвач по веригата (който би могъл да предлага домейна в пакет с други услуги, което е много удобно за клиента и е обичайна практика).

годадди като иска паспроти сканирани и клуб щтуротии, да не мислите че това е нещо реално ....?

GoDaddy ги знаем (ако някой не знае да посети този сайт: GoDaddy Scam). Аз си оставих само един домейн в акаунта си там, защото ме мързи да го трансферирам.

Със сигурност никоя Българска институция няма да и даде достъп до конфиденциални данни, правят го за да се правят на интересни.

Не виждам какво спира държавните служители да продават конфиденциална информация. Това, че изтича информация не си го измислям - казват го по новините сравнително често.

Бтв ако говорим за свобода - в БГ е доста свободно в момента, ако си в УСА, идват която и да е агенция и без никакви доказателства под шапката на Патриотик Акт над Хомелан секюрити ти събират всичко...... а тука може да се разбравяш яко и да искаш някакви доказателства и етц.

Спокойно, скоро и в България ще дойдат "патриотичните" закони. Въпрос на време е. Като знам какви сме овце още се чудя защо не са ги приели. В същност закона за електронната търговия (да се налага да си слагаш личните данни на сайта, независимо дали извършваш електронна търговия наистина или не) е стъпка в тази посока.

Преди време имаше идея плащанията да стават само с банкова карта или друг начин, по който се идентифицира клиента. Въпрос на време е пак да го предложат и приемат. Тогава няма да може да си купиш даже храна анонимно.

Очаквайте скоро и лайноанализатори:
 
Последно редактирано:
От: Домейн .сом - 5лв .....

а да определено държаните служители проадват тайни и какво ли още не, но всички държавни го правт - ЕУ, УСА...
това за държавата е дълга тема :)
Ами реално регистрациите са анонимни ..... може да си въведат хората каквото си искат..... данните стоят на сървъри извън БГ, аз не пазя никакви данни на хартия за никой..... мисля, че хората са защитени доста добре ....
плюс привасито е безплатно.....
 
От: Домейн .сом - 5лв .....

Щом си българска фирма могат да те задължат да им предоставиш информация. Май не си чел данъчните закони внимателно - там пише, че си виновен до доказване на противното и имаш задължението да им даваш достъп до цялата информация, до която и ти имаш достъп.

Не си мислете, че данъчните закони се отнасят само за данъците - ползват се и за да се получава информация за други цели.
 
От: Домейн .сом - 5лв .....

да, и аз го забелязах ..... няма ясна причина, прилича м на момент network glitch

Благодаря за бързото включване и алтернативния вариант за плащане, който предложи. Лек бизнес. ;)
 
Последно редактирано:
От: Домейн .сом - 5лв .....

благодаря и аз колеги.
happyslacker ,как могат да ме задължат да им дам нещо, което те не знаят че съществува? :)
Ако им кажа, сори пичове, не знам кой купува домейни - питайте ПаиПал ....според теб те кво ще направят ? (Ще ми кажат: "аа не се прави ... там в една система като отидеш ги има"?) Малко невероятно ми се струва.
Иначе си прав, че в БГ ти трябва да докажеш че си прав, а не данъчните че си виновен.
(само да кажа, че съм се разправял 2-3 пъти с данъчни..... те са като катаджийте.....трудно ще ме уплашиш с тях) :p
 
От: Домейн .сом - 5лв .....

Мислех да взема 10 домейна, обаче щом са на загуба не искам да набутвам собственика... ще чакам купончета от големите те няма да усетят...
 
От: Домейн .сом - 5лв .....

И аз бях се навил да взема малко домейнчета за дълъг период, ама не искам да прецаквам човека.

sofob: пожелавам ти успех в бизнеса с домейни.
 
От: Домейн .сом - 5лв .....

Благодаря момчета, въпреки всичко вярвам че може да постигнем съгласие - готов съм да ви ги дам на 0 (нито аз да се прецакам нито вие),вярвам че винаги може "win-win" да се постигне - просто ми пишете на привате .....
 

Горе