Домейн warcraft-3.com

archangelcho

Active Member
Рейтинг - 100%
26   0   0
Имам едно яко домейнче за феновете на играта: http://warcraft-3.com

Месечните търсения за думата са доста добри - 201 000 точни търсения на месец. Доста добро е за сайтче за играта.

ЕДИТ: Начална цена 60 лв. Всеки ден ще свалям цената с 5 лв, докато някой каже купувам тук в темата или на лс. Нещо като аукцион наобратно. Новата цена важи след като бъде обявена тук в темата.
Минимална цена 15 лв.

Едит: Нова цена 50 лв.
Едит: Днешната цена е 45 кинта.
Едит: 35 лв.
Едит: 30 лв.
Едит: 25 лв.
Едит: 20 лв.
 
Последно редактирано:
От: Домейн warcraft-3.com

С хората, с които говорих за домейна на лс и т.н. се върти цена от около 60 лв. Домейнът е предплатен за около година и е в татето. Всеки ден ще свалям цената с 5 лв, докато някой каже купувам тук в темата или на лс. Новата цена важи след като бъде обявена тук в темата.

Нещо като аукцион на обратно, който превари, той завари...
 
От: Домейн warcraft-3.com

Тя играта тотално замря, единствения сайт, който прави трафик и то много малък е tft.replayers.com , трудно ще го продадеш, а пък ще бъде невъзможно да се монетизира поради причините, които казах в началото.
аби - видях ти блога за калкулаторите - отиди в настройките и сложи английски език, че е на българки език блога ти. И сложи адсенса между постовете, 100-процента ще е по-добре.
 
От: Домейн warcraft-3.com

16-ти Събота, ако си свободен можем да се видим да ти дам 30лв., ако няма възможност да се видим мога да направя банков превод или всичко друго на 18-ти Понеделник.
 
От: Домейн warcraft-3.com

ще изчакам да стане 5 лева ,дано някой не ме изпревари
 

Горе