Допълнителни доходи от интернет - PTC[Paid To Click]

Bhopz Yeah

New Member
На кой ли не му трябват допълнителни доходи ?
Идеята на този блог е да ви помогне да си осигурите стабилни допълнителни доходи чрез ваш собствен онлайн бизнес !

Интернет е безкрайно пространство предлагащо изключително голям брой възможности за всичко и всеки. Трябва да се знае най - напред, че тук не трябва да се инвестират предварително пари и нужното време на ден е не повече от 30 минути. Ако не искате шеф на главата и ви е омръзнало постоянно да търсите работа или не ви стигат парите или просто искате да уплътните няколко свободни минути на ден,значи сте в моето положение и щом аз съм успял да постигна приходи от $25-$30 на ден от нищото до сега, всеки може. Искам да подчертая,че никой не дава много пари наготово и трябва да се положат определени усилия. Нужно е търпение и постоянство, защото в началото доходите са недостатъчни.
Единственото нещо, което трябва да направите е да се регистрирате в НАЙ-СИГУРНИТЕ И ПЕЧЕЛИВШИ ТОП PTC(Терминът идва от Paid to Click, което означава Плащане за Кликване)САЙТОВЕ В СВЕТА и са изплатили на свойте потребители над 70 000 000 $( Седемдесет МИЛИОНА ДОЛАРА ), след което гледате рекламите в тях и хората ви плащат само за това.Регистрацията в ТОП сайтовете няма да ви отнеме повече от 10-на минутки.
 
От: Допълнителни доходи от интернет - PTC[Paid To Click]

Защо да са излишни,и без това си стоя на компютъра поне по 1 час. Какво ми пречи да ги кликам тези реклами ? Нищо не губя.. :)
 
От: От: Допълнителни доходи от интернет - PTC[Paid To Click]

http://www.neobux.com/?r=silen111 засега работи без грешка два пъти съм теглил от него 160 и 196 долара

има 2% такса при теглене ( от моите 200 долара ми приведаха 196 ) , но може би най-известният и най-сигурният. За 3 минути на ден става.
 

Горе