Доставка на стоки от САЩ

hristov123

New Member
Здравейте, ще внасям всеки месец по няколко малки кашона стока от САЩ, но доставките както знаете са златни. Имам нужда от съвет. Единият вариант е с БГ посредник, като направимер LERON.BG, но доставката си е скъпа 20% върху цената на стоката + 10$/кг закръглено. Всъщност те препращат стоката от САЩ към Англия, където имат офис. Искам да прескоча посредникът и директно да си насоча стоката към Англия, например до адрес на Габко, но не знам кои доставчик да използвам и къде да проверя ориентировъчни цени. Стоката ще е до 150$ така че предполагам, че ще трябва да платя само ДДС 20% + доставката.
Не съм алчен, но едно малко кашонче, което е на цена 66$ и размери 25х25х17 ми излиза близо 100лв... Много бих се радвал, ако се намери някой, който да удари едно рамо с някой друг съвет. :))))
 
Здравейте, изпратих запитване към въпросната фирма за цени, но не получих отговор. Сега като ми писахте им отворих сайта и видях цените. Всъщност нищо по различно от другите фирми. Не казвам, че това е лошо, все пак нали и те трябва да искарат нещо, но цената ми се вижда прекалено висока. Чудя се дали няма да мога да си свърша сам работата с DHL и до адрес на Габко в Англия.
Иначе цените на въпросната фирма са: 18 лв. на всеkи започнат килограм в рамките на един курс + 20% от фактурната стойност. Предварително попитайте за цена за пратки с голям обем. Значи за едно кашонче с размери 25х25х17 с тегло 5.5кг ще трябва да платя 108лв и отделно 20% ДДС.
 

Горе