Купувам: Дребно съфинансиране - до 1000 лв.

kpetrov

Well-Known Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Преди близо две години бях разработил план за заведение за бързо хранене, само че тогава ставаше въпрос за по-сириозни. Съфинансиране не намерих, така оставих за по нататък.

Сега става въпрос за доста по-постен старт, но все отнякъде може да се започне.

По възможност човека който ще изяви желание няма да ми се меси в работата или трябва да познава обстановката в малкият град, говорим за общински център с под 10000 население и 30 за общината.

Мястото е малко, вид павилион/малко помещение в идеален център.

Става въпрос за няколко артикула топла и студена бърза храна и напитки.
Аз ще участвам с 1000-1200 лева, мога да започна и само с тази сума (имам част от необходимата минимална техника) а тъй като сумата е много дребна за бизнес (тази която се търси за дофинансиране) не мога да предложа постоятен дял във фирмата, това което мога да предложа е определен дял за определен период от време или/и до генериране на договорена сума печалба за съфинансатора.

Ако нещо не се обърка смятам да стартирам до месец.

П.С. Познавам много добре средата, интереса какво върви, какво върви слабо и какво не върви. Има и кулинарни познания.
Мога да започна и без съфинансиране, но ще ми отнеме повече време за развитие и ще изпусна, ще се проточи с + повече може би месец, ще изтърва да се поява на пазара и да има няколко месеца за навлизане преди да дойде отпускарският сезон.
Това което ми се иска е да развия бизнеса до Септември, дотогава да имам задоволителен дял в пазара, понеже тогава идват учениците, които са основна част от клиентите за бързите храни.
Идеи много, пари малко.

Ако някои прояви интерес, ще му обясня подробно бизнес плана и обстановката.

Относно това по какъв начин може да се договори съфинансиране не съм запознат, и ако ще правя нещо с някой, ще се допитаме до нотариус.
Относно това, което каза за дялово участие за такава малка сума не знам дали мога да предложа дял или ще трябва да е малък

Може би до седмица, ако не се намери желаеш, ще трябва да започна с това което имам.

П.П.С. И съвсем малко за това как мисля аз. Не знам колко човека са се запитвали, дали цветовете, миризмите и музикалните тонове могат да повлият на човек да се почувства гладен, или много други неща, но в случая гладен.

И още нещо, малко но важно, тъй като знам, че повечето посетители са от големи градове и не познават обстановката в малкият град. Малкият град е рай за кварталният/ малък бизнес, тъй като големите вериги/монополи нямат сметка да развиват бизнес в такива градове.
 
Последно редактирано:
За кой град става въпрос , ако е близо до София , проявявам интерес? Само ако е до около 100 км от София..
 

Горе