Продава се: Дрехи втора употреба

deffnews

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
В момента имам в наличност около 100 артикула. Всички дрехи са изпрани и дезинфекцирани, част от тях са и изгладени. На втората употреба най-много им лъсват дефектите след като се изперат реално.

Около половината от стоката е в идеално състояние, включително такива, които влизат в графа аутлет, само че повечето нямат етикет. От останалите 50% половината са с леки следи от употреба и останалите с нормални следи от употреба. 3/4 от всичко е пролет-есен, 1/8 са лято и по специално горещо лято каквото се очертава. Останалите са късна есен, зима. Не включвам 30-на артикула детски/рамер S дамски, като последните са предимно тениски и ризки. И около 10-на артикула размери 5-6XXL, панталони/дънки.

Кто цяло търся човек с магазин за по-продължително сътрудничество. Всяка седмица мога да отбирам N на брой нови артикула. Вземам ги на консигнация или с частично предварително плащане. Крайната цена на която мога да ги отбирам е между 1 и 6 лв. и в редки случаи до 10 лв.

Даже последните два месеца съм се "спрял" понеже не ми се занимава да продавам 1х1. Това, което търся като цена е до 300%, примерно ако нещо съм го взел за 2 лв. му търся 6 лв. И колкото по-скъпо ги вземам аз с намалящ процент за мен. Пример - взел съм за 4 лв. търся 10.

Не знам дали тук има някой с подходящ и разработен магазин, но ако има мога да опиша част от стоката с която разполагам в момента и той да си прецени.
 
Ще кача, когато намеря подходящи манекени. Може би още днес, но ще е малка част, нямам време сега. Бях взел назаем два, но те не ми свършиха работа както трябва. Също така част от дрехите в момента искат ново гладене. Но днес ще кача нещо.
 
Ми то... аз знам че много се впечатлявате от външния вид, ама и не мога да ви кача а и не искам а и не трябва да ви ги кача както не трябва. Щото видях аз какво стана с пиците, подведохте се по това, че са снимани с кофти техника, предимно вечер и т.н. Апиците са супер и то супер. Ето, сега съм си взел една с конвекция, вчера пробвах хляб и стана много добре. Сега чакам да втаса да пробвам и пица. И пак ще стане по тъмно.

Но за дрехите - ами при положение, че може би към два месеца изобщо не съм ходил да отбирам нищо щото два дивана са претъпкани с купища. Но примерно - NIKE SHOX комплект червено-бяла тениска и черни шорти, нови имам. Супер яка ризка Reload. Яке Dunmore, секси vintage Clockhouse, матово бяло Lizzard, рокерско casual KLIMA, ненормални дънки NAUTEX, официална риза Selection и едно от най-любимите ми е една уникална тениска Samarcanda и ако някой я намери някъде в който и да ебългарски пък и чужд магазин печели 5 лв. Буквално съм затрупан, тва повечето от тия дето изредих са ми пред очите в момента.
 

Горе