Дрехи от ebay?

g0g0

Active Member
Някой пазарува ли дрехи от ebay? Ако да кажете от кои магазини сте доволни?
 
От: Дрехи от ebay?

Знам го, но питам конкретно за ebay, не трупай мнения тук.
 
От: Дрехи от ebay?

Ами конктретно за ebay - Взимала съм си обувки. Пробвам ги в български магазин (бяха найк),а после си поръчах същите чрез ebay. Забавиха ми ги на митницата,трябваше да ходя до там,платих някаква такса и това беше. Според мен е малко на късмет да поръчваш от ebay,защото за обувки (специално) съм чувала различни мнения.
 
От: Дрехи от ebay?

То за това ще са вървежни магазините тип „Магазинът не е за гледане, без покупка – еди си каква сума такса на касата!“, тъй като маса хора вече със smartphones в ръка по баркода или вписват името на дрехата в аукцион/търсачка/comparison site и дори не си играят да се връщат у тях и да поръчват, а директно през магазина, в който са закупуват, излизат от него и bye-bye. …

Собствениците не берат гъби и все някой ден преглеждат камерите, както и по-взискателно какво правят хората на телефоните си…

Относно магазини - преглеждай sellers колко продажби от X listing имат, какви feedbacks имат (в тях често коментират стоката, която са закупили). Относно марки, брандове и др. - възможности бол. Не бих насочил към някой конкретно.
 
От: Дрехи от ebay?

Здрасти! Надявам се не досаждам. Аз съм си купувала два чифта обувки, ама от английския ebay. Използвах българска фирма-доставчик, дойдоха за 10 дена някъде. Ta продавачите си бяха англичани. Ако ще поръчваш от китаец обаче, вече има значение. От собствен опит знам, че от Хонг Конг пристигат по-бързо, отколкото от Китай. Имам случаи за 10 дена ми пристигат неща, но по-добре ползвай американския ebay :) Сега даже ще пробвам с китайски сайт и пак ще пиша за колко време пристигат нещата. Гледай и feedback-a, може да те ориентира кой колко е бърз. Успех!
 
От: Дрехи от ebay?

Поръчавала съм и от Американския ebay и от Английския. Обувки и дрехи предимно, но съм купувала и играчки за детето, както и игри за конзола. От Хонг Конг преди време се наложи да ми доставят пратката пристигна бързо. От щатите също не се забави кой знае колко. Сега чакам пак от Щатите една пратка ще видим колко време ще е нужно за да пристигне надявам се да не я стоварят на митницата ама ще видим.
Като цяло съм пазарувала от различни търговци, които нямат магазин последната покупка е пак от такъв търговец, който листва артикули, но не е магазин а частен предприемач. Не съм имала проблеми с изключение на последния месец, в който една женичка се опита да ме мине с едно менте, но от Ebay ми възстановиха сумата + транспортните разходи малко галимация и разправия ама си заслужава ;). Сайта е страхотен специално за купувачите могат да пазаруват и да са 100% сигурни, че са защитени правата им. Обикновенно следя рейтинга на продавача, както и коментарите към стоките и си правя сметката дали да закупя артикула от него. Не използвам фирма превозвач понеже повечето след запитване са склонни да изпратят до България стоката и не съм имала никакви проблеми. Надявам се да съм била полезна успех с покупките ;)
 
От: Дрехи от ebay?

Аз си поръчвам от там,но много зависи на какъв магазин ще попаднеш. За съжаление , аз си ги избирам по стока и цена не по продавач.Имах успешна покупка на чанта и гащеризон и съответно неуспешна на рокля и бельо.Там е важно да внимаваш с таблиците и размерите им.Да се обръща внимание на описанието (ако има такова,ако не по-добре не поръчвайте) от каква материя е! Иначе с доставката няма нищо сложно и от самата поща има опция до адрес и не те затруднява по никакъв начин, ако не ти се занимава с PayPall можеш да платиш с обикновена виза електрон.Ако те интересува нещо можеш да питаш на лс. Смятам ,че вече съм доста запозната с много чуждестранни сайтове!
 

Горе