Дропшипинга на стоки

spirosi

Active Member
Здравейте колеги,
искам да ви представя няколко нови услуги който предлагам а именно дропшипинг на различни различни продукти. Тъй като движа няколко проекта едновременно, не мога да пусна всички стоки на веднъж и затова, ще пускам нещата на малки порции. За момента ще започна с среден и висок клас на почистващи и перилни препарати внос от Гърция и няколко други аксесоари за телефони и др. В най-близко време, ще разширя списъка на продуктите доста. Имам ги в наличност но не разполагам с снимки на тях. На прицел първо ще бъдат битовата химия и всичко за дома като цяло. Като ще размесвам с определени продукти от различно естество с който планирам да попълвам асортимента си.

Условията ми са следните :
1. Пращате ми лично съобщение с линк към магазина/ните в който ще продавате стоките -
2. Давам ви списък с продукти, цени и снимки с малко описание към всеки продукт. Към момента снимките ми не са професионално обработени но и това ще следва. Снимките са правени на бял фон така, че някой ако иска може да си поиграе с тях. Причината да подбера точно препаратите за начало е, че за тях лесно се намират и обработени снимки.
3. Когато имате поръчка за някой от мойте продукти изпращате имейл с Номер на товарителницата. ( вие попълвате вашите данни на изпращач и данните на получателя) Давате ми товарителницата, и аз го пращам от ваше име. Вие си получавате парите след това в офис на Еконт по ваш избор.
Пратки получени в рамките на работен ден от понеделник до петък до 15:00 часа се обработват и изпращат същия ден. Пратки след този час се изпращат на следващия работен ден. В събота пратки не изпращам.
4. За да работи системата Вие предварително трябва да сте заплатили дадената стока към мен, за да я изпратя.
Приемам плащания в кеш, банков превод,епай, peypal и биткойн. Изпращането на стоката става след получаване на плащането. Можете да оставите депозит, от който се приспадат сумите на всяка поръчка.
5. Върната пратка : При проблем производствен проблем или изтекъл срок на годност или друга техническа причина по моя вина, заменям продукта с нов веднага. Предварително проверявам всяка стока преди пращане и до сега такова нещо не ми се е случвало, но грешки стават. При проблем по вина на получателя, или просто е решил да не си я вземе или нещо друго не свързано с състоянието на продукта, проблема е ваш и го решавате както сметнете за добре.
6. Изпращане на стока с включена достаква - аз не включвам доставките в мойте цени така, че ако желаете да включите доставката на продукта като маркетинг стратегия или като комплимент към клиента това е ваше право. В този случай, освен платения продукт трябва да ми преведете пари и за доставката - или автоматично се одържа от депозита.

* Предприемачи с 5+ положителен трейдър и добра репутация, могат да се възползват пробно от опцията да платят след като пратката е изпратена. ( един вид тест на услугата)

Списък с първата вълна от стоки можете да намерите ТУК

Също така предлагам склад за ваши продукти, който по желание могат да се изпращат навсякъде където решите, по метод който решите. Цените са по договаряне в зависимост от продукта/тите.

П.П.
Забравих да добавя, че съм фирма с регистрация по ДДС. Издавам фактури, всичко е законно и разполагам с сертификати за продуктите който продавам.
 
Последно редактирано:
От: Дропшипинга на стоки

Оправи линка с продуктите.
 
От: Дропшипинга на стоки

Какъв точно е проблема ? При мен го отваря без проблеми ??

Оправи линка с продуктите.
 
От: Дропшипинга на стоки

Здравейте,
позволете ми да насоча вниманието ви към най-продавания артикул до сега а именно селфи пръчката.
Модела който предлагам е най-качествения от към конструкция за сега на нашия пазар и се продава много силно. Само от OLX и Bazar-а правя по 4-5 продажби дневно. Партньорите с който работя също са доволни от количествата продажби.
Ако някой има интерес нека да пише.
 

Горе