Дропшипинг в България - споделете впечатления

Не се опитвам да се заяждам, но това е несериозен въпрос.

При положение, че всичката информация я има дъвката 10 години в нета, безплатна, платена, платена дегизирана като безплатна... никой сериозен човек няма да седне да ти я сдъвка наготово във форумен пост. Избираш продукт, правиш си сайт, правиш реклама, печелиш или губиш пари. Това е процеса. Как се прави всяка една от тези стъпки го има безплатно в нета. Как се прави всяка една от тези стъпки добре се учи с практиката.

Но проблема е, че 99% от хората, които искат да ги стартират тези бизнеси са супер несериозни - дропшипинга и продаването като цяло е изключително труден бизнес, където само най-приспособимите оцеляват - говорим за 5-10% от хората влизащи в тях. Докато ти питаш такива базисни въпроси, хората които наистина ще успеят да подкарат печеливш бизнес не чакат на мен да им кажа как, а вече са изгледали някакви видеа и изчели книги, които ги обяснявват тези работи.

Това е за всеки бизнес валидно. Ако не положиш необходимите усилия от своя страна да си в топ 5% на най-настървените да направят нещо, ида научат как се прави, забрави за успех. Много шматки правят дропшипинг магазини, защото идея си нямат колко много труд и умения изисква.

Освен това на никой не му пука за теб. Буквално. Това е най-добрият съвет, който мога да ти дам. Аз не давам 5 пари дали ще успееш, нито някой друг във форума. От теб си зависи въпреки това да го направиш. Стига сте чакали да ви падне от небето златната кокошка, или някой да ви я подари.
 

Горе