Дропшипинг и на едро автоаксесоари - втулки, болтове, гайки за джанти и други

Valeri

Active Member
Здравейте,

От vtulki.bg разширяваме дейността и търсим нови партньори, с които да работим.

Силни сме на втулки за джанти, болтове за джанти, гайки за джанти, калъфи за резервни гуми и други автоаксесоари, като държим почти всичко на склад и изпращаме същия работен ден. Гарантираме за качеството, като вече работим с няколко гумаджийници и няма никакви проблеми.

- Предлагаме тип Дропшипинг - вие ни изпращате данни за продукта, данни за клиента, както и цената, на която сте го продали, ние изпращаме и получавате разликата от Вашата продажна цена и нашата редовна (ненамалена) цена - 20%, която се превежда по банков път спрямо предварителната уговорка. Тук отстъпката, както се вижда, е 20% от редовна (ненамалена) цена.

- Предлагаме и стока на Едро - тук е ясно, за целта са необходими данни за фирмата - данни за Вашата фирма - ЕИК, Лице за контакт, Телефон за връзка, Служебен имейл, Офис/Адрес за доставка, Сфера на дейност (физически магазин, автосервиз, гумаджийница, онлайн магазин...) , след което Ви правим регистрация в нашия сайт или Вие можете да си я направите, като ни изпратите имейлът от регистрацията на [email protected], заедно с данните по-горе и Ви променяме на B2B профил, като тогава ще виждате и B2B цени за предварително уговорените категории. Тук отстъпката е около 30% от редовната (ненамалена) цена за втулки, болтове и гайки, другите са по договаряне. Силно подходящо е за гумаджийници, физически магазини за автоаксесоари и други. Важно - тук не важи безплатната доставка, посочена в сайта.

Към момента, работим и със Спиди, и е с Еконт, по избор на клиента.

За повече информация - на лично или на [email protected]

Поздрави!
 
Последно редактирано:
Абе тоя вашия дропшипинг си е чиста бай ганьовщина, ама айде
 
За пореден път ще кажа - това не е дропшипинг. Дропшипингът не работи с комисионни, нито определяте на колко ще продава или ще печели дропшипъра. Може да дадете отстъпка от редовна цена, но само толкова :)
 
За пореден път ще кажа - това не е дропшипинг. Дропшипингът не работи с комисионни, нито определяте на колко ще продава или ще печели дропшипъра. Може да дадете отстъпка от редовна цена, но само толкова :)
Наша грешка, така е, вместо комисионна, имаме предвид отново отстъпка, както за на едро сме написали.
Ще коригирам поста, благодаря.
 

Горе