Дропшипинг на бързи кредити

hahovec

Active Member
Пожете тук сме се събрали само предприемчиви хора, искам да ви попитам дали някои е осъществил една моя идея, но на територията на Р.България.

Идеята се зароди още преди доста години, нали съм си ексцентрик реших, че нищо не ми пречи да предлагам чрез попълването на една единствена онлайн форма кандидатстване на множество места за бързи кредити. Сайта ми е международен, но не включва България и това беше така защото в България сельовците са си сельовци и пари да имат са си сельовци. За мои късмет сайтчето тръгна и има голям интерес към него, умишлено няма да го спомена, ще кажа единствено, че обхваща Англия, Франция, Гърци, Сърбия, Магедония и дай боже и България в близкото бъдеще.

Не съм срещал такъв сайт в България което е странно за мен, понеже предприемачеството уж се развива.

Така въпроса ми е следния, някои прохождал ли е с подобна идея, защото аз ударих на камък доста сериозно, независимо, че всички са съгласни да продават стоката ми на лизинг на трети лица чрез сайтовете ми, та риска е еднакъв, но разбира се риск отделите на господата с пари имат нЕкакви ВИШУта и смятат, че това не си заслужава риска.

Килипира от цялата тази работа не е голям идеята да го направя за България е малко по - дълновидна. Искам да събера сериозен списък с податливи за лизинг господа и госпожи, които имат чисто ЦКР, в същото време да мога да си ги спамя колкото си искам, което може да се осъществи само с тяхното съгласие .. абе които разбира от маил маркетинг схваща идеята. Крайната цел е да им предложа да си купят нещо от мен на лизинг, а пък останалите манипулации са единствено да придубия максимално качествен и чист списък от реални майлчета, щото ерата на спамене в социалките отминава, а в чужбина хич няма. Та да не изпадам в подробности, ще се радвам да споделите преживяванията си ако имате такива в тази област.

Моля да пишат в темата наистина господа с някакъв бекграунд в областта.

Глупави съвети от сорта на:
Свържи се с кредиторите и виж какво предлагат.
Това няма как да стане щото ... мото. - Такива неща няма в речника ми!
Аз предполага ... - Не търся предположения
 
От: Дропшипинг на бързи кредити

За такъв тип списък лесно може да го направиш с една кампанийка, пусни някакъв ваучер за някаква стойност или някакви награди и пусни една анкета от сорта склонни ли сте да закупите продукт на лизинг и отговарят с да и не и един мейл оставят и това е един чекбокс и един мейл. Пускаш реклама на този Landing Page, защото направо си е такъв и при рекламата може да се свържеш със сайтове дето са по възрастни юзърите купуваш си банери и така.
 
От: Дропшипинг на бързи кредити

За такъв тип списък лесно може да го направиш с една кампанийка, пусни някакъв ваучер за някаква стойност или някакви награди и пусни една анкета от сорта склонни ли сте да закупите продукт на лизинг и отговарят с да и не и един мейл оставят и това е един чекбокс и един мейл. Пускаш реклама на този Landing Page, защото направо си е такъв и при рекламата може да се свържеш със сайтове дето са по възрастни юзърите купуваш си банери и така.

Това което предлагаш е абсурдно и ламерско. Това към което се целя аз е много нива над това което ще получа като резултат от това което предлагаш.

За тези които не са запознати ще пообясня колко и какви видове бързи кредити има:

Бързите кредити се делят на два вида:
1вид: Бърз кредит с висока лихва и ниско обесщетение. (Жаргонно гилдията ги наричат потапящи)
2вид: Бърз кредит с висока лихва, предпоставки за добро обещетение, лошо ЦКР и ако има запори или каквито и да било процеси от ЧСИ още по - добре. (Жаргонно гилдията ги нарича изплуващи или междинни)


Всеки един от тези два вида се делят на по няколко подгрупи. За да го обясня ще ми трябват около 2 часа писане, които два часа не си струват за публикация във форум.

На кратко:

Едните дават малки суми с висока лихва за не дълго време без да те гледат имаш ли други кредити или не, имаш ли запори, единствено гледат дали си нередовен чрез ЦКР-то ти, но колкото и смешно да изглежда повечето нямат достъп до ЦКР, щото се незаконни или работят с банкова институция. Целта е да получиш възможно най - много кредити, понеже има таван на лихвата да може да имаш повече кредити та да може повече лихва да ти сложат (по - добре е да имаш два кредите от по 200 лева с 12% лихва на месец от колкото да един кредит от 400 лева с 12% на месец, не от математическа гледна точна ами от практична, защо е така е дълго да го обяснявам приемете че е така)

Таргета на другия вид са точно крайните клиенти на първия вид, но отсяти. Те търсят кредитно изнемощяли хорица, които имат от 5 до 30 бързи кредита с цел рефинанс на тези кредити. Те гледат хората дали имат имущество, какво ЦКР имат, каква заплата взимат, къде работят абе почти всичко гледат, защото когато рефинансират те не работят със сложна лихва, ами ти слагат проста лихва. Какво ще рече това? Сложна лихва е лихва, която се изчислява всеки месец на база главницата, проста лихва е когато се изчисли един път в началото и крайната сума не се променя. Тоест ако вземеш кредит за 100 лева с проста лихва от 10% на година и кредита е за една година се счита, че си взел 110 лева заем без лихва, независимо кога ще го върнеш. Защо се прави така? Целта на хората от втория вид е да намерят хора които имат толкова много бързи кредити, че не могат да си ги плащат, да им обеденят кредита в един голям с мноооого по - малка месечна вноска, да си го плащат 5 или 6 месеца и след като вече са чисти да отидат в някоя банка и да си рефинансират кредита наново с още по - добри условия.

Такааа след като вече тези знания са на масата мисля няма смисъл да обяснявам защо това което предложи @данко6 е с нескопосано и не върши работа. Не питах как мога да събера мейли за мейл маркетинг, защото това е най - елементарната работа, един прост скрапър във фейсбук ще ми събери милион меила за нула време и то ще ми ги сортира по много фактори! Такива майли не вършат работа, защото ако не си опечеш нещата всеки сигнал в КЗП ще ти струва 5 хилки. Аз искам хем да мога да ги спамя за стока, хем да не съм им взел майла с тази цел, хем да не съм ги питал глупости на които ще излъжат 80% от хората. Тук говорим за 95% успиваемост. От 1418 изпратени майла на македонци за черния петък до момента потвърдиха 1346 застоки на лизинг, като вече имам данните на клиента, имам му и майчиното мляко, знаем къде да му изпратя документите че да го удобрят, знаем че ще го удобрят, а от него се изискваше само да кликне един бутон. Доверие ми имат понеже вече са ми ползвали услугите, няма излишни въпроси, всичко е много прекрасно и розово, а това няма как да се постигне чрез супер ламерското и нескупосано предложение на @данко6.

Така разчитам и други да се включат, по възможност без предложения как може да събера списъка от мейли, ами как да осъществя идеята си, също така по възможност хора имащи представа от занаята не ламери виждали туй онуй и псуващи ме на лично щото съм ги затапил във форума като @данко6!
 
Re: От: Дропшипинг на бързи кредити

В първото мнение си си отговорил на въпроса защо НЕ МОЖЕ това да стане в БГ.
Изглеждаш умно момче - няма да ти отговарям, ако ме репликираш.
 
От: Дропшипинг на бързи кредити

Понеже на лично никога не съм те псувал, но ти силно държиш и да разправяш тая версия във форума

ЕБАЛ СЪМ ТИ ПУТКАТА ЛЕНИНА ПУБЛИЧНО !!! болднато да ти се набие по убаво в простата кратуна.


Вече ми е през куреца дали ще ми изтрият профила зареди дебили като тебе, само като ме банвате триете или квото и да било ми делнете всичките мнения от форума !
 
Последно редактирано:

Горе