Дропшипинг от провинцията...

Неудобство е да, но не са длъжни да работят на дропшипинг. Щом тези условия не ви устройват си търсите други доставчици- силно ме съмнява всички в София да блъскат "градско" с колата ежедневно от точка А до точка Б за да си набавят даден продукт, особено ако не е достатъчно скъп. :)
 
Намираш друг вариант, прилагаш друга идея :)

Ако искаш да се конкурираш с Амазон, Ибей, Алиекспрес пак ли ще се оплачеш, че не си конкурентоспособен?!

Не се отчайвай, а потърси друга опция. В крайна сметка не очаквай всяка идея и нов бизнес да са моментално печеливши и винаги да успяваш да ги реализираш....без пречки и трудности :)
 
За такива скъпи продукти не е проблем да ти ги доставят до теб и после да ги препращаш- явно не са "първа необходимост" и нито ще са спешни, нито една допълнителна доставка от 5-6лв. ще намали драстично печалбата. Единственото неудобство остава момента със складирането (затварянето на средства) на върнатата стока, но едва ли ще е много. Може да пробваш да се разберете да си я прибират без да ти възстановяват сумата, като сумата ще остане при тях за следващи поръчки. Ако и това не е ок, както е казал колегата по- горе- търсиш други пътища. :)
 
Минаваш изцяло на предварително плащане на продукта и няма да има драми с не потърсени пратки. При цени над 500 лв клиентите би трябвало да са наясно с онлайн пазаруването.
 
Нишата е с продукти от 500 до 20 000лв. Няма такива сценарии като предварително плащане. Сега много ясно, че продукти над 3000лв трудно се продават онлайн, но 99% от заявките са с наложен платеж.

Няма защото не си решил да направиш плащането по банка. Освен това имаш ограничение на сумата за плащане в кеш. По-сигурно от това да се плаща през банка няма и за теб и за клиента. Не знам защо сами се опитвате да сте си препъни камъка в бизнеса много хора...
 

Горе