Дропшипинг

powerbully

New Member
Предлагаме дропшипинг на хранителни добавки от USA и не само.

Повечето продукти са high-end американски бранднове, които се предлагат само в специализирани магазини за хранителни добавки там. Заключени са по региони ценово и са елиминирани в търсачките по регионални IP-та, за да не се виждат цените в различните държави. Това ви гарантира свобода на надценката Ви.
Можете вие да станете официален дистрибутор за вашето населено място.
Всеки може да стане наш дистрибутор без да инвестира нито лев. Не е нужно да имате фирма. Можете да бъдете дистрибутор и като часно лице. Без договори и скрити условия. Ако срещнете трудност ни пишете на електронната поща или да се свържете с нас на телефон 0887300480
След регистрацията ще получите уникален код. Когато ваш клиент си поръчва продукт, просто трябва да въведе вашият уникален код, който на него му носи 5% отстъпка, а на вас финансов дивидент, които ще ви бъде изплатен чрез банков превод или по друг начин удобен за вас. Ние нямаме минимален праг на превода, както е при повечето конкурентни фирми. Превеждаме всяка една сума независимо от стойността и веднага. За повече информация ни пишете или позвънете на телефон 0887300480.
Ние ви даваме възможността да продавате супер качествени, работещи добавки от Америка и да печелите много добре от това. Нямаме изискване за възраст. На практика всеки може да бъде наш дистрибутор и да печели пари от това.
Вторият вариант за дистрибуция е следният:
Набирате си определен брой поръчки (няма минимален брой, може да имате и само една поръчка), свързвате се с нас и ние ги изпращаме директно на клиентите ви, на посочените от вас адреси, чрез наложен платеж, а на вас ви превеждаме комисионната по банка или друг удобен за вас начин.
Третият вариант е подобен на вторият, но с разликата, че продуктите се изпращат първо на вас, чрез наложен платеж и вие дирекно сами си обслужвате клиентите. Минусът тук, е че инвистирате временно сумата на продуктите, която после си взимате, като си облужите клиентите, тоест те ви платят на вас. Прибирате си разликата в цената.
Който и вариант да изберете, печалбата ви една и съща. Ваш избор е, кой вариант ви е най-удобен.
Всички транспортни разходи са за наша сметка!
Поръчките ви ще бъдат обработени в рамките на 1-2 работни дни.
 
Благодарим за похвалата. Идеята е да помогнем на всеки да стартира, а не да го убием с излишни правила. Смятаме, че сме го направили , така че буквално всеки да може да започне на момента да се занимава. Всичко е изчистено и опростено до минимум.
 
Здравейте, възможно ли е да видя някакъв каталог на предлаганети продукти или поне списък на марките? От доста време си мисля за подобен тип дейност и бих искал да проверя дали марките, които ме интересуват са предлагани от вас.

Мерси!
 

Горе