Това всъщност е хубаво, нали?Така си и мислех, брат. Жените сте изтъкани от емоции, вярвания и аромати.
Това всъщност е хубаво, нали?Така си и мислех, брат. Жените сте изтъкани от емоции, вярвания и аромати.
Зависи от жената и за какво ще се използва, брат. Както всяко нещо - това има и добра и лоша страна, да не навлизаме в излишни подробности. За теб май още се чудят потребителите дали си жена или Митко бялата вежда под прикритие.Това всъщност е хубаво, нали?
Жена съм...Митко е приятел на моя съпруг още от детинство, а вече е и мой приятел.Зависи от жената и за какво ще се използва, брат. Както всяко нещо - това има и добра и лоша страна, да не навлизаме в излишни подробности. За теб май още се чудят потребителите дали си жена или Митко бялата вежда под прикритие.
Показвайте портфолио.
Почти никой от копирайтърите не дава линкове и примери.
Само едни празни твърдения че видиш ли много прочувствено и интересно можели да пишат.
Особено важи за нови юзъри с по-малко от 5к постнати думи във форума.
Показвайте портфолио.
Почти никой от копирайтърите не дава линкове и примери.
Само едни празни твърдения че видиш ли много прочувствено и интересно можели да пишат.
Особено важи за нови юзъри с по-малко от 5к постнати думи във форума.
Така ми беше зададено заглавието.За бебето ползвай "при", че с "на" звучи сякаш ще го обличаш под такъв ъгъл.
Благодаря за съветите, ще работя над това!Пунктуацията е хроничен проблем.
Много от изреченията са структурирани странно и затормозват четенето.
Това са неща, които могат да се коригират за няколко дни четене на теория + малко време за практика.
Като алтернатива, човек може да развие усет за тия неща и без да знае теорията - като просто попрочете малко повече художествена литература.
Митко бялата вежда. Това ми допада брат.Зависи от жената и за какво ще се използва, брат. Както всяко нещо - това има и добра и лоша страна, да не навлизаме в излишни подробности. За теб май още се чудят потребителите дали си жена или Митко бялата вежда под прикритие.
Мими слушай колегите. Те са пътят, и истината, и животът!Благодаря за съветите, ще работя над това!
Супер... ама ше ранкне ли?Чак пък 250...
Ако се ползва API, 1000 статии по 1000 думи всяка ще излязат към ... $20
Плюс 1 ден някой да напише скрипта. Всъщност, АИ-то и тва ше направи.
ПП: Тва е само за текст. Може и картинки да набутаме, ама ше оскъпи малко.