Предлагам: Думи с тежест

Не бе ти пък просто питам... за бившето тире ли става дума или за 1948, че се обърквам.

Защото ако си от тирето, то там голяма мешавица Литекс, Чавдар Етрополе и кои бяха там... трудно ми е да назовавам някои кътчета на България :(
Е, нали ти казвам - всички искат да минат за хубавото..

Ако знаеш колко грозни момичета, кръстени на Анжелина Джоли джиткат из планетата...

36e44d7d7a0289dcdf5da1676654c4ab.png

Е, как да не ти се разбие сърцето :(

Дефинирай ''леви убеждения'', че нещо се объркахме в посоките? Според универсалните възгледи, ти си от левите, включително леваците Левски.

Абе, излезте вече от шаблона, че Русия = СССР, щото правите груби грешки. В момента Русия е либералната страна (на фона на фашистката организация ЕС-ЕС, а Китай е бесен капитализъм - това, което изчезва напълно в западния свят, заради соц утопии като климатични промени и зелена енергия. Да, и санкциите - те сринаха тотално икономиката на Европа.

Мите, кака: кака ти е рипала по площадите срещу комунизма, и днес, на дърт заман, пак ѝ се налага да рипа срещу същото. Малък си, няма как да знаеш какво дежа вю от детството ми е целия тоя тоталитаризъм, в който живеем последните 5 години.

Последно редактирано:
п.с. О..рахме тотално темата на ''айне фрау''. Да ни прощава.. :rolleyes:

жените не работят друго освен шетане и готвене вкъщи.
И бой всяка вечер след 2-рата ракия!
Шегувам се :p

Значи забелязвам огромна дискриминация във този форум. Нанди та Нанди, баси звездата.

50% от форума, мразим Нанди, другите 50% ма обичаме я!

Мислих около половин час, за явлението Нанди във форума. Нандито е човек във форума от женски характер, която е прочела повече от 2 книги и има гъз да отстоява характера си. Тъжното, е че на мъжкия характер на форума (и не само) му липсва такъв персонаж жена в сравнение с днешните бездушни парцалани, а другите ги е яд и искат да я смажат.

До тук добре, но Контрата, такава хрисима душа, също прочел повече от 2 книги, с повече от 2 изречения в речника, но 80% от форума не го харесва.

Кво са, наш контрич, няма цици и айде да не го харесваме, пъ нандито приоритет. Не са хубави тези неща.

Между другото, обявявам награда за този който може да издържи повече от 24 часа с любимката на народа (форума) Нандиту. Аз лично я харесвам ма няма шанс, мисли за убийство ще ме обладаят до 3 часа лична комуникация 😂

Ти нямаше ли вече жена?

Щом си десен, значи си наложил патриархалния модел в живота си - жените не работят друго освен шетане и готвене вкъщи. Мъжът изкарва парите и ги издържа.
Имам си жена, ама искам да й изневеря с Нанди... пък и тя ми е кака, може да ме научи на някакви трикове :)

Дефинирай ''леви убеждения'', че нещо се объркахме в посоките? Според универсалните възгледи, ти си от левите, включително леваците Левски.

Абе, излезте вече от шаблона, че Русия = СССР, щото правите груби грешки. В момента Русия е либералната страна (на фона на фашистката организация ЕС-ЕС, а Китай е бесен капитализъм - това, което изчезва напълно в западния свят, заради соц утопии като климатични промени и зелена енергия. Да, и санкциите - те сринаха тотално икономиката на Европа.

Мите, кака: кака ти е рипала по площадите срещу комунизма, и днес, на дърт заман, пак ѝ се налага да рипа срещу същото. Малък си, няма как да знаеш какво дежа вю от детството ми е целия тоя тоталитаризъм, в който живеем последните 5 години.
Како... то дама не се пита, ама кой набор си, кажи де?

И какво ми пречи да мисля за теб нощем. Да те сънувам в руска униформа с бич в ръка, например...

И в същото време съм налапал украинския флаг, за да не пища много от ударите.

И бой всяка вечер след 2-рата ракия!
Шегувам се :p

Значи забелязвам огромна дискриминация във този форум. Нанди та Нанди, баси звездата.

50% от форума, мразим Нанди, другите 50% ма обичаме я!

Мислих около половин час, за явлението Нанди във форума. Нандито е човек във форума от женски характер, която е прочела повече от 2 книги и има гъз да отстоява характера си. Тъжното, е че на мъжкия характер на форума (и не само) му липсва такъв персонаж жена в сравнение с днешните бездушни парцалани, а другите ги е яд и искат да я смажат.

До тук добре, но Контрата, такава хрисима душа, също прочел повече от 2 книги, с повече от 2 изречения в речника, но 80% от форума не го харесва.

Кво са, наш контрич, няма цици и айде да не го харесваме, пъ нандито приоритет. Не са хубави тези неща.

Между другото, обявявам награда за този който може да издържи повече от 24 часа с любимката на народа (форума) Нандиту. Аз лично я харесвам ма няма шанс, мисли за убийство ще ме обладаят до 3 часа лична комуникация 😂
Що бе, не е толкова лоша... мога да изкарам живота си с нея, а ти за некви 24 часа ми говориш.

Няма, како - мако. Ходи си лягай
Не ми се спи.

Ти не знаеш само като си помисля за Нандиту, как сърцето почва да ми блъска... ще изхвръкне!

Е сега е 12:21 (българско време), а аз все още я чакам да ми каже лека нощ, но тя явно е обидена.

Не знам що са занимавам ама айде да направя разбор на безумните ти заявления..

На типичния мъжки балкански характер изобщо не му трябва женски персонаж от тоя тип. Типичният мъжки характер иска хрисима женица, която да го обслужва безропотно. А тук имаме нещо различно. Тя беше споменала как всеки път се одървя на въпросните патриархално-консервативни очаквания. Очевидно става дума за либерална феминистка с татуировки, обеца на езика и розова коса.

Не знам откъде я извади тая статистика?! Аз съм останал с впечатлението, че съм по-харесваният форумен персонаж. Далеч по-мек и женствен характер имам. Цици не мога да предложа ама то нема как всички хубавини на едно място.

На нея й подхожда мъж тип "submissive beta" - като му покажеш камшика и да заляга на 4 крака. Трябва и да е "cuck", демек да не й ограничава свободите и да няма нищо против тя да си общува с редовно с други мъже - на политически или други теми... В превод: мижитурка, охлюв, плазмодий :)

Има и вариант просто да не е попаднала на ебати алфа мъжкаря, от който да й омекват капачките до степен моментално да забравя щуротиите за женска независимост и другите там мухи в главата.

баш нандито ли намерихте да бъзикате? Нямате ли си пишки да си играете с тях ..
Няма майтап, аз си я харесвам. Даже я бях поздравил по бг радио, но тя не чу поздрава. Тя знае.

Горе