Дялово участие за отдаване под наем на спортно оборудване

Beavis Bg

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Идеята е свързана с напълно нов вид спорт, тепърва навлизащ в световен мащаб. Свързана е със закупуване на оборудване и последващото му отдаване под наем на различни агенции за организиране на събития, промоутърски фирми и частни лица. Особено подходящо е предвид предстоящото Европейско първенство по футбол през 2016 година. Към момента имаме изградена рекламна мрежа от търговски представители в София, Благоевград, Габрово и Бургас и продължаваме да набираме хора. Интерес към оборудването не липсва, като планът е първите наеми да бъдат направени около март 2016 г.

Финансиране на проекта в последствие - разходите по транспорт, организиране на събития, намиране на нови клиенти и реклама се поемат от Кринитус ЕООД. Инвеститорът получава 30% дял от всички приходи от наеми и в последствие - продажби на оборудването.

Първоначалната инвестиция е в размер на 75 000лв., с които ще бъдат покрити разходите за закупуване на оборудването (което ще става поетапно), купуването на съответния тип бус, рекламна дейност.

В рамките на една година, според минималните очаквания, приходите ще достигнат първоначалната инвестиция. След този 12-месечен период възвръщането на вложените суми ще расте прогресивно, като целта е след третата година да се погледне и към далеч по-големия като обем румънски пазар. Приходите в края на първия 3-годишен период ще са в рамките на 500 000лв., което ще означава двойно възвръщане на първоначалната инвестиция.

Проектът ще стартира през месец март 2016 година, като първоначален тласък ще бъде даден именно с Европейското първенство по футбол във Франция.
 
От: Дялово участие за отдаване под наем на спортно оборудване

Новина от днес - през 2018г. България ще е домакин на Световното първенство по волейбол, заедно с Италия. Още едно събитие, наред с Европейската столица на културата през 2019г., което може да се използва за последващ трамплин за бизнеса.
 
От: Дялово участие за отдаване под наем на спортно оборудване

Може ли повече подробности. Кой е този нов вид спорт и какво общо има с футбола и волейбола?
 

Горе