Дянков е подал оставка!!!

uni-web

Well-Known Member
Току що съобщиха на пресконференцията на НДСВ по канал 3, че Дянков е подал оставка! :D
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Е защо трябваше да чакаме толкова време?
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Е защо трябваше да чакаме толкова време?

Ами ха де, само Бойко що не си я подава. :D
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Да, опитват се да си измият ръцете за протестите, както казах -вчера беше началото на края - БУНТ ЩЕ ИМА.
 
От: Дянков е подал оставка!!!

След дъжд качулка - сега и да си подават и да си ги приемат все тая - народа им прие оставката - въпрос на време е кога ще слезнат от коня - че се бяха леко самозабравили - Тия номера можеха и да минат миналото лято сега вече е късно
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Крайно време беше.... на народа му писна от "финансова ДИСЦИПлина". Не стига че сме най-бедните в Европа ами и с тия стягания на коланите ни разтаковаха мамата. Затова и народа излезе на улиците. Но това не променя нищо, бягат от основното искане на народа - да се изгонят монополите от България! Но не им стиска.. защото и те са на масата на лапачите ;)
Но народа няма да се откаже, как една малка Албания ги изгони... а ние не можем?!?! След като е вредно за народа, някой трябва да вземе мерки, управляващите не го правят, а правят на "ущипани моми" затова народа взема инициативата в ръцете си... ;)
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Всичките да се махат тиквенско управление. :)
 
От: Дянков е подал оставка!!!

То след няколко месеца са изборите, тъй че голяма файда няма... Бюджета е приет гласуван и се изпълнява...


Проблема е като паднат ГЕРБ от власт кой ще се оправи с кризата ?
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Премиерът Бойко Борисов предлага Томислав Дончев за министър на финансите, а регионалния министър Лиляна Павлова - за вицепремиер
Симеон Дянков Симеон Дянков

Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков е подал оставка, съобщи Агенция "Фокус".

От правителствения пресцентър потвърдиха новината за оставката.

Премиерът Бойко Борисов ще предложи на народните представители в парламента да гласуват персонални и структурни промени в състава на българското правителство, съобщиха от правителствената информационна служба.

Предложенията на министър-председателя предвиждат Симеон Дянков да бъде освободен като заместник министър-председател и министър на финансите, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова да бъде избрана за вицепремиер, а Томислав Дончев да бъде избран за министър на финансите и управление на средствата от ЕС.

Симеон Дянков е на поста вицепремиер и министър на финансите от самото създаване на кабинета на Бойко Борисов през юли 2009 г. През годините оставката на Дянков беше искана многократно от опозицията и от браншови организации в бизнеса.
Днес "Труд" пише, че миналата седмица Дянков се е разминал с уволнение, заради отложеното изплащане на субсидиите на зърнопроизводителите. Дянков беше заявил, че парите ще им бъдат платени април, независимо от протестите им, но в петък на среща при премиера на земеделския министър Мирослав Найденов и на браншовите структури в земеделието, зам.-министърът на финансите Владислав Горанов съобщи, че са намерени пари за субсидиите и на 18 февруари започва изплащането им.
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Веднага да му се взема паспорта и да се арестува Дянков! Да се разследва и да се види дали е работил за народа, или за чужди интереси?!?! Щото така е лесно... оставка и айде нейде по света.
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Абе а като вчера телевизиите не отразяваха протестите - а разправяха как футболни фенове се сбили с активисти на атака - днес как точно ще обяснят оставката на Дянков - Че се е огорчил от обидните думи дето са си разменяли и е решил да си отпочине :)
 
От: Дянков е подал оставка!!!

А дали ще отразят, че заради просташкия популистически ход на ББ, на аукциона за нов дълг в сряда, лихвите ще са доста по високи от обичайното и пак някой друг милион в повече ще платим. Все пак тези пари на фермерите, дето ББ държеше популистически ги плати, ще дойдат под формата на нов дълг(800 милиона лв. нов дълг), не както по разчети на бюджета, в опредения бъдещ момент.

Дано поне Диков, каже нещо и по въпроса, че мейнстрийм медиите ни пълен абсурд да го отрязат това!
 
От: Дянков е подал оставка!!!

И ся кво? Миро победител.
Да живеят обединените земеделци, дето гътнаха гнусния Дянков - почваме да харчим на воля!
Още милиард дълг, с много готини лихвени условия, заради спешността, които ще се платят от зелените човечета.
Бизнеса ще цъфне, много преди пролетта да разпъпи дървета и цветя.
Ликуй, народе!
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Това ми хареса, от форума на абв-то е:

Чл. 101. (1) Български гражданин, който напусне страната или откаже да се върне в страната с цел да се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.
Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.
Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
Чл. 107. Който с цел да отслаби властта или да й създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, транспорта, селското стопанство, паричната и кредитната система, други стопански отрасли или отделни стопански предприятия, като използува държавни учреждения, стопански предприятия или обществени организации, като възпрепятствува тяхната дейност, или като не изпълнява възложените му важни стопански задачи, се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

А да видим сега България дали е правова държава и има ли закони у нас?!?!
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Да ще го накажат задължително... Ще го изгонят в щатите :D

С тлъста комисионна за добре свършената работа. :lol:
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Някой дава ли си сметка, кой ще се качва на кормилото на финансите:

Томислав Дончев, когото премиерът предложи за министър на финансите и управление на средствата от ЕС, е роден на 6 август 1973 година в Габрово.

Той е министър по еврофондовето в правителството "Борисов" от 18 март 2010 година, сочи биографичната му справка, публикувана на сайта на Министерския съвет.

През 1991 година завършва математическата гимназия в Габрово. През 1997 г. получава магистърска степен по философия от ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Има и втора специалност журналистика. През 1998 г. Томислав Дончев специализира политически науки в Международното лятно училище по политически науки и международни отношения, Полша. През 2001 г. специализира "Подпомагане на високотехнологични малки и средни предприятия и научно-развойни стартиращи фирми" в Института НЕГЕВ, Израел. През 2005 г. Дончев завършва курс по бизнес менторинг в Академията по бизнес менторинг, Оксфорд, Великобритания. През 2006 г. получава магистърска степен по стопанско управление във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий".

От 1999 г. до 2000 г. Томислав Дончев е редактор в радио Габрово. В периода 1997 - 1999 г., работи като учител в Хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий" във Велико Търново - преподава социална психология, логика, етика, философия на правото.

От 1995 г. до 2000 г. работи като доброволец, член на ръководството и служител в различни неправителствени организации от сферата на образованието и науката; бил е сътрудник и на агенция за социологически изследвания.

През 2000 г. става главен секретар на клуб "Отворено общество" - Габрово, до 2004 г. От 2001 г. до 2004 г. е изпълнителен директор на Високотехнологичен бизнес инкубатор - Габрово; в този период подготвя и управлява десетки проекти в Габрово в сферите на регионалното развитие, икономическото развитие, образованието и социалната сфера.

Томисла в Дончев е бил програмен директор в институт "Отворено общество" - София, ръководи звеното за подготовка и управление на проекти по европейски програми.

Томислав Дончев е бил кмет на Габрово. Той е семеен, има един син.

Този въобще не трябва го слагат на финансите, а по-добре към икономическото подразделени за производство с висока добавена стойност.
 
От: Дянков е подал оставка!!!

Някой дава ли си сметка, кой ще се качва на кормилото на финансите:



Този въобще не трябва го слагат на финансите, а по-добре към икономическото подразделени за производство с висока добавена стойност.

Както се каза по-горе, той бюджетът е гласуван. Тоя философ ще седне само до (пред)срочните избори.
 

Горе