ЕКШЪН В СЛЪНЧЕВ БРЯГ: РУСКИ ЗИЛ СТОВАРИ МУТРИ, ПОТРОШИХА ДИСКОТЕКА И НАХЛУХА В ИМОТ

advaworx

Active Member
Стар руски "Зил" пълен с млади мутри и натъпкан с камъни нахлул преди два дни в сърцето на Слънчев бряг пред очите на стотици наши и чужди туристи. От видео материалите, които разпространи ПИК, се вижда, че секунди преди да дойде тежката машина, седмина здравеняци с маски на очите започват да трошат камерите около дискотека "Викинг".

Паркиралите на пиацата таксиджии панически се разбягват, а летовниците не вярват, че това се случва пред очите им. Някои от туристите вероятно са си помислили, че се снима холивудски екшън, но се оказва, че присъстват на сцена от родната действителност, силно наподобяваща разгара на 90-те години.

Необезпокоявани от никого бабаитите посочват на "Зил"-а откъде да мине, за да паркира насред центъра в частен имот. По пътя към целта си, камионът бута като кегла и метален антипаркинг стълб, а след това се настанява на плочките. От него излиза млад мъж, който го заключва.

[video=youtube;YY4NAHg-I-8]http://www.youtube.com/watch?v=YY4NAHg-I-8[/video]

След това шофьорът и останалите мъжаги се разпръскват. Огромната машина, която е пълна с камъни е оставена заключена вероятно, за да не може лесно да бъде преместена.

"Работим по случая. Ще направим всичко по силите си за преместването на камиона. Не мога да се ангажирам с точна дата и час, но ще стане бързо", заяви пред ПИК полицай Рударски от РУ Слънчев бряг. Той обясни, че за изпочупените камери е образувано досъдебно производство.

Подозира се, че бабаитите са действали по поръчка на бизнесмена Пламен Петков, който искал да завладее апетитен парцел, който е съседен до неговия. "Касае се за спор между собственици. Смятам, че нещата ще бъдат решени", допълни полицай Рударски пред медията ни.

линк към новината: тук

А аз се сърдех, където на скоро ни откраднаха телефоните и парите и никой не направи нищо..... А после излезнах виновен тук, че съм им казал на куките, че не си вършат работата... Посред бял ден, 8 минути не може да дойде една полиция, която е на 2 минути от мястото...

..................................... Да плачем ли, да се смеем ли..
 

Sky

Well-Known Member
От: ЕКШЪН В СЛЪНЧЕВ БРЯГ: РУСКИ ЗИЛ СТОВАРИ МУТРИ, ПОТРОШИХА ДИСКОТЕКА И НАХЛУХА В ИМ

Затова и си спрях кабелната
 

Горе