Продава се: ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ

mladenov

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Онлайн магазин за продажба на луксозни дамски и мъжки чанти, бижута, часовници и други висококачествени аксесоари (само топ марки).


Магазинът се продава в два вариянта – в комплект с „Премиум” или „Базови” услуги. Базовият пакет може да закупите само за 277 евро, като приложите код за отстъпка “BASICPAK” (без кавичките). Цената е повече от отлична, защото само премиум темата и плъгините включени в този пакет са на стойност над 300 евро! Като допълнителен бонус получавате още:

  • Facebook страница с близо 300 органични последователи;
  • премиум домейн (accesomoda.com);
  • 30 дни поддръжка и премиум ъпдейти.

Подробна информация за сайта и пакетите може да видите ТУК

Ако закупите „Базовия пакет”, впоследствие можем да се договорим за някои или всички „Премиум” услуги допълнително. Покупката става директно в „accesomoda.com”, посредством кредитна/дебитна карта или PayPal. Плащането е с гарантирано връщане за период от 30 дни, като имате общо 180 дни за отваряне на диспут, в случай че забележите нередност от моя страна.

Предварително моля за извинение, но тъй като цялата необходима информация е посочена надлежно в сайта, ще отговарям само на запитвания от инвеститора (купувача)! Така или иначе, в рамките на 24 часа след покупката, аз самият лично ще се свържа с купувача за повече подробности. Благодаря за разбирането!
 

Горе