Европейският парламент готви кампания срещу евроскептицизма

redrum

Well-Known Member
Европейският парламент планира да похарчи почти 2.3 милиона евро за кампания срещу евроскептицизма преди европейските парламентарни избори през 2014 г.

Обучените по програмата за преследване на интернет тролове ще следят в мрежата в реално време как се развиват обществените нагласи по водещи проблеми.

Когато дебатът в даден форум или социална мрежа се ориентира примерно в евроскептична насока благодарение на коментара на някой интернет трол, обучените експерти ще могат да реагират бързо, да се намесят, да повлияят на разговора, да предоставят факти и цифри, които да развенчаят някои митове и да оборят някои твърдения на трола.


цялата статия тук


моят коментар: :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:shock:
 
От: Европейският парламент готви кампания срещу евроскептицизма

Демек - борят мнението на народа с тролове, не знам защо хората са наричани тролове, а тея от европата - ЕКСПЕРТИ.
 
От: Европейският парламент готви кампания срещу евроскептицизма

Редрум приятелю изгърмя :D сега ще те учат на евросоциалистическа пропаганда :D
 
От: Европейският парламент готви кампания срещу евроскептицизма

Не знам как ще ми смогнат, защото съм потомствен евроскептик :twisted:
 
За реклама става на въпрос http://www.europarl.europa.eu/tenders/2_3_Call_Web_2013_03_EN.pdf

Като максимума на един проект е 2.3 милиона. Някой който си няма големи сайтове по който да се рекламира е измислил идеята за троловете като проект, което е хитро, само че малко спамърско :)


Щях да се изкфя да врътнем в Адекса една такава кампания с банери на европарламента... щеше да помогне да живнем малко, като не се дореждаме за реклама от големите в бг... трябва да дебнем за всякакви такива кампании... Само че документи са се подавали до края на 2012, кой се наредил наредил :( отчитам грешката и за следващия път ще гледам да не пропуснем...

Ако Блинки и аз пускахме проект щеше да е банер на европарламента на B1 например който да води до информационна статия какви права и предимства осигурява и гарнатира ЕС ив частност Европарламента

(кредитса за идеята тук е за Блинки - той го видя това на сайта на европарламента преди около месец но бяхме изпуснали срока вече :( )
 
Последно редактирано от модератор:
От: Европейският парламент готви кампания срещу евроскептицизма

@coolice - ами оглеждайте се, пък ние тук ще създаваме работа за инспекторите по евроспектицизма :-o
 

Горе