Евтина Реклама - Над 3 500 импресии дневно и 300 уникални

От: Евтина Реклама - Над 3 500 импресии дневно и 300 уникални

Давал ли си пари за тоя сайт? Ако не е тайна де...

Мерси много за обяснението. Надявам се да се появи тия дни момчето дето поддържа сайта от към техническата част да видя какво ще направи.

Не не съм давал. Плащам хост 2.40 от хостсеан.бг Нямам много (почти никакви) познания в пхп,хтмл, оптимизиране, но за сметка на това захвана ли се за нещо, върша го перфектно. Може би ако имам на разположение добре оптимизиран сайт с човек, който разбира от подръжката бих направил нещо много голямо, но засега ще се задоволя с това и ще се опитам да спечеля някой допълнителен лев за бюджета ми. Имам много планове за сайт и за развитие точно на спортен сайт, но нямам човек, който може да ги реализира технически. Остава ми да започна да чета какво е това "мета тагове" и да се опитам да закърпя сайта ;)

Проблемът е бил в системата за тухо брояча. Като се изреже от кода тръгва, но не отчита ключови думи и референции от сайтове. Сега се мъчих и най-накрая го оправих. Пролема е, че до картинката излиза va нещо такова, но ще го преживея. Дано почне да отчита референции от сайтове и ключови думи.

Проблема не е в брояча, проблема е вероятно в задклавиатурното устройство :)
Вероятно последното ползва някакъв WYSIWYG редактор, който орязва JavaScript кода след поставянето му. Стандартно поведение да кажем на FCK и TinyMCE

Човека прави всичко през някакви модули на е107. Аз щях да му препоръчам да се обърне към тебе, коя система за новини да ползва ама се отказах. Е107 може и да е по-добра, де да знам. :)

Проблема не е в брояча, проблема е вероятно в задклавиатурното устройство :)
Вероятно последното ползва някакъв WYSIWYG редактор, който орязва JavaScript кода след поставянето му. Стандартно поведение да кажем на FCK и TinyMCE

От: От: Евтина Реклама - Над 3 500 импресии дневно и 300 уникални

Човека прави всичко през някакви модули на е107. Аз щях да му препоръчам да се обърне към тебе, коя система за новини да ползва ама се отказах. Е107 може и да е по-добра, де да знам. :)
e107 не е лоша система, но трябва и малко да се разбира от нея :)

Пусни един рипорт на аналитикса от началото на сайта до сега в pdf формат .

Ето заядливко: http://www.skatafka.com/download.php?file=afe48125cb9f67938ef25dccccd7d2ea
Първото с 350 е поради моите непознания успях да сложа кода чак към 16:00 часа, другото си е от 24 часа.

П.П. Направих си нов профил в гугъл анализа за това е от 2 дена. Мислех, че там е проблема. Не може всички да сме умни като теб.

Абе, човеко...отиди на тиксото и направи корекция... вместо <\/a>, го направи </a> и няма да ти излиза във фуутъра това <\/a>...
Кодът на тиксото е кофти...
А е107 е супер практична система. Даже ми е любима.

Горе