Един нов сайт

CyberBass

Member
За хора които се занимават с уеб сайтове

С началото на 2009 бих искал да ви представя един нов сайт, който разработих с идеята да улесня и помогна на тези от вас, които обичат да се занимават с интернет страниците. В сайта можете да намерите обяви за продаване на темплейти, скриптове също така да намерите работата желана от вас и искате да работите която да задоволи вашите нужди и интереси, друго което можете да намерите в сайта е да закупите реклами от различни сайтове, както и да си намерите купувачи за вашите реклами. Досега не съм попадал на такъв уеб сайт в България и ще се радвам да ви хареса и да бъде от голяма полза за всички които се интересуват от уебсайтове. Както всеки нов сайт, в момента WebNez.com е бета версия, но в най-скоро време ще бъдат добавени секции за сваляне на скриптове и темплейти напълно безплатно. За да добавите вашата обява просто се регистрирайте в сайта.

Поздрави

ЦЪК - за да видите сайта
 
Последно редактирано:
От: Един нов сайт

Ако имате някакви критики по сайта моля напишете ги също и за да развия този сайт ми е нужна вашата помощ който би искал да разменим линкове.
 
От: Един нов сайт

Желая ти успех, но дялкай измамници дето пробутват nulled и free php скриптове а уж ги писали, нямам предвид никого, да може да се продаде и такъв скрипт но поне да си признае, че само го продава.
Желая ти успех в начинанието.
 
От: Един нов сайт

И аз си го помислих това... за да спра такива обяви работя в момента за специална категория за споделяне на скриптове и много полезни други работи за хора като нас :) а този който публикува подобна обява ще се трие при 3 подобни такива обяви потребителят ще бъде баннат + ip-то му това е моята идея.. въпрос на време е да го направя по този начин...
 

Горе