Един по-различен онлайн бизнес

dimitar_ak

Active Member
Втори опит за пускане на темата, че вчера явно уцелих като е имало проблеми с датабазата и в предната не се показваше написаното.

Здравейте колеги, темата е за за хора които са по "open minded" и каквито вярвам има доста тук, осъзнавам че някои от нещата написани по-долу може да се виждат нереални на някои хора.

Искам да поясня че не продавам и не предлагам нищо, а просто се надявам се да дам една различна гледна точка, тъй като не съм срещал такава тема тук а и като цяло в БГ.

Става дума за индустрия която в която хората които успяват да печелят в дългосрочен план(говорим за години и изкарване на поне 25000 на година) са по малко от 2% а именно - залагане, ще помоля да не се отказвате да четете тук, става дума за много по различен тип залагане, залагане на което се гледа като реален бизнес, защото то е, единствения начин да постигнеш нещо голямо в тази сфера е ако се отнасяш по този начин, мое мнение разбира се.

Тук едно пояснение, нормални букмейкъри да се печели дългосрочно и големи суми - абсолютно никакъв шанс. Единствения вариант са борсите най-голямата от която е Betfair. Те просто взимат 5% от печалбите ти(не всички са 5%, това се отнася за betfair) и нямат интерес да ти затварят акаунта, точно обраното, при минаваме на 250 хиляди печалба комисионната става 25% и печелят още повече от теб. Борсите за разлика от обикновените букмейкъри предлагат и "lay" бет в който е като цяло разковничето, lay - залагаш нещо да не стане. Това позволява и trading, като маркетите си имат ликвидност.

Винаги съм търсел идеалния пасивен доход, за момента това е най-доброто което съм намерил. Защо пасивен ? Ползват се стратегии, които нямат нищо общо с вътрешна информация и всякакви подобни работи, късмета не е фактор, стратегиите са базирани изцяло на математика, статистика и вероятности и са работили с години и ще работят занапред, има някой Pattern-и които не могат да изчезнат. Най-хубавото е че стратегиите могат да бъдат execute-вани в бетинг бот(напълно законно е), който залага автоматично и има възможноста да залага десетки хиляди залога на ден, нещо което е невъзможно "на ръка", а и си залага докато вие си спите или сте на почивка.

Лошото е че подобни стратегии се пазят, както може да се предположи, никой не си дава "златната кокошка" и това прави индустрията още по-трудна за пробиване.

Хубавото е че може да се почне с малко и да се направи много защото като цяло възвраемощста е огромна което идва със своите рискове разбира се. И не дължите никакви данъци :) Ако имате стратегия която за 20 дена удвоява банка от 50 евро, това означава че имате стратегия която удвоява и банка от половин милион до един за същия период от време и там е красотата.

Един прост пример, имате стратегия която удвоява банка за 15 дена. Започвате с банка от 50 лева. Стратегията определя колко % от банката се залагат, но процентите като цяло са 1 до 5. След всяко удвояване на банката удвоявате и залога, след 3 месеца ако спазвате графика за удвояване на 15 дена имате банка от 3200, след още 3 по същия имате банка от над 200 хиляди, както казах от малко става много. След първото удвояване може да изтеглите вашите 50лв и да удвоявате изцяло "чужди" пари т.е да не рискувате нищо. Всяка стратегия си има safety механизми които не позволяват да бъде загубена банката напълно никога. Най-хубавото е че всичко това става абсолютно автоматично.

Има доста ботове на пазара, но ето примерна снимка как изглежда един - http://s13.postimg.org/ed47xuhon/bot.png като те самите по себи си са само tool-ове и идват без никакви стратегии.

Като цяло банка може да се удвоява и за доста по-малко от 15 дена. Например 5 дена - http://s24.postimg.org/h6pg5tfw5/lay.png 182 залога, 82 от който успешни, среден lay odd 1.69. За този период от 5 дена, при 10% liability залог на каквото и да е банка банката има 400% увеличение, съмнявам се някоя банка или който и да е да ми предложи 400% за 5 дена, като риска не е по-голям от трейдърите, защото винаги може да си ограничиш загубите след като има Lay и back.

Правенето на full time Income никак не е мираж, но към нещата трябва да се подхожда с реален бизнес план. Няма импулсивни залози, няма емоции, няма теглене от банката за нещо, имаш си план и си го следваш стриктно, иначе е почти невъзможно да се постигне постоянен income за години напред.

Целта на темата не е да подтикна никого да залага, но съм виждал мнения от вида "щом се занимаваш със залози значи ти е много зле математиката" а смея да твъря че си ми е сравнително добре :D И тук могат да се правят пари, но както всяка друга индустрия не е лесно и не всеки успява.
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Аз имам друга идея. Ако някой си изкарва парите и живее от футболни прогнози, може да ми пише на лично. Испания е мястото за футбол и бизнес с футбол, няма нужда да се хабите в еврофутболчето :twisted:
 
Последно редактирано:
От: Един по-различен онлайн бизнес

Братле изчетох темата, но какъв е замисъла като цяло дай ако имаш някаква такава тема в чуждите форума да прочета и да видя за какво става на въпрос, такива ботове има много, то ако почнеш с банка от 100 кинта пример и първите прогнози на бота са губещи тогава банката ти отива и какво правим тогава целия план е издумкан или :D
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Според системата се залага от 1 до 5% от банката, т.е имаш от 20 поредни губещи до 100 залога, няма как да се издумкаш :D Система която е показвала strike rate от 45-50% e статистически невъзможно да влезне в серия от 20 поредни загуби.

Тема не мога да ти дам за съжаление, знанията които имам са събрани от много места и някои неща съм си ги измислил сам.
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Имам познати ентусиасти като теб, показвахме ми това дори и не знам как се нарича графично всички залагания бидове и спреда между тях и ме питаха да им помогна чисто графично отиграване както каза става за трейдинг, а това е моята сфера на дейност.
Да различена дейност си е.
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Къде го видя това Lay all ? Принципно ако lay-неш under 205 означава че трябва да стане над 205 за да ти е печеливш залога. Също така при Lay заложите ако заложиш 10лв на Lay 1.5 ако стане ще загубиш само 5 не 10, а ако спечелиш си печелиш 10.

П.С сега го видях че самия Betfair сайт почти не влизам :D Ако цъкнеш lay all ще Lay-неш хем над 205 хем под 205, от което няма смисъл.

Което забравих да спомена е че борсите позволяват само сингъл залози, те са и единствения начин за дългосрочна печалба, може с 2лв фиш да удариш 1000, ама ще го правиш ли няколко пъти в месеца и с години, съмнявам се. Пари се правят с пари.
 
Последно редактирано:
От: Един по-различен онлайн бизнес

PM me if you can double my money every month. :wink:
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Интересно, но каква е целта на темата?
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Целта ми беше както е казано в началото "да дам една различна гледна точка" Всеки който има желание може да се поинтересува повече. Ако някой даде идея какво да добавя за да стане темата по-полезна, с удоволствие.
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Целта ми беше както е казано в началото "да дам една различна гледна точка" Всеки който има желание може да се поинтересува повече. Ако някой даде идея какво да добавя за да стане темата по-полезна, с удоволствие.

If you tell me how to double my money every 15 days, you will make this thread interesting.
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

От години играя мачове по много стриктен начин, и той е - Получавам платени (не уговорени) мачове от хора, живеещи в съответната държава, разбиращи от местния футбол и т.н., следвайки техния Strike, само така може да се има някакъв месечен Profit.

За посочения от теб метод само съм чувал. Нищо не ми е ясно как се процедира и ще ми е интересно да разкажеш за този трик.
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Интересна тема.. и колко струва един такъв бот?
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Много интересни звучи, ама колко струва такъв бот и колко трябва за начален капитал.
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

За цената на бота зависи, има десетки - https://apps.betfair.com/automated-betting/ Някой са еднократко, други на месечна такса, зависи от функциите, но самия бот не печели пари без стратегии.

Начален капитал, тъй като ботовете предлагат залози и с 1 цент(през самия сайт минимума е 2 евро) може и с 1 евро да се почне, обаче минималния депозит е 10, та да кажем 10.

За момента като цяло не може да се "закачите" към такава схема, тъй като не ми се известно никой да продава автоматизирани стратегии, аз имам такива намерения но след няколко месеца и за това не мога да продавам нищо в момента.

Разбира се може сами да си създадете стратегии и да започнете ако имате идея за "ръчни" такива.
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Кой бот препоръчваш? Bf Bot Manager? Има ли безплатни такива?

Доколото разбрах в резюме, за печалба стратията е важна, но тя за сега не се продава. Без нея може да се пробваме в пясъчника :)
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

Аз ползвам него да, тъй като е най-доброто на пазара а и работя със собственика и ползвам преференции. Той има 7 дена trial.

Безплатни мисля че не, има такива които са само за 1 click betting безплатни, но не и автоматизирани.

Да така е, стратегията е важна, но щом аз съм успял да създам стратегии, значи всеки може :)
 
От: Един по-различен онлайн бизнес

И добре, каква е ролята на бота тогава? Нали уж го взимаш с направен туулс, а сега и стратегия трябва да имаш?
 

Горе