Една българска история за домати, в която няма домати...

darkenergy_

Active Member
Аз смятам, че имаш доста свободно време. :D
Бойко сам си копа картофите, взимай пример от него!
Както сам си завършил:
"Каквото посееш, това ще пожънеш". Спрели сме да сеем домати, спрели сме да сеем много работи, и жънем вятър, жънем бури и вихрушки!
 
Можеш ли да дадеш източник, в който е документирано ядене на червени домати в България (през лятото) преди 150 години?

Останалите неща са свързани с геополитика и силова съпротива. От християнския свят единствено французите оказват някаква силова съпротива на днешната геополитика.
 
Ще ти кажа защо няма български домати по магазините и няма и да има. Преди доста време, нашите малоумни политици се съгласиха на условие, че България ще произвежда едва 150 000 тона годишно, които да са субсидирани от Брюксел. За сравнение, България е произвеждала и над 1 млн. тона домати, но сега не може, защото над тези 150 000 тона ще плащаме глоби. На Гърция пък са им дали квота 1.2 млн. домати... е как няма да ядем техните боклуци? Същото е положението и при други плодове и зеленчуци, същото е и при животновъдството, а да не говорим, че по програмата за развитие на селския туризъм имаме усвоени 0%, защото видиш ли, нямало компетентен орган, който да контролира парите, а са ни отпуснали 5 млн. ако не се лъжа.

Peace...
 
  • Like
Реакции: Sky
от статията виждам само, че автора ни показва, че може да пише безсмислици и на гърба на форума да си вдига посещенията на статийката.
За втори път го правиш Братчед - трети път няма да се Хвана
 
Сайтът е с идеална цел - това е лично място. Ако откривате нещо съдържателно в написаното там, чудесно. Ако ли не, прав ви път - има специализирани сайтове по какви ли не теми.
Аз мисля, че преди да бъдем специалисти, по-важно е първо да бъдем Хора. Това е място за Хора.
Никой не е длъжен да влиза, нито да чете, нито да се ангажира с написаното.
Благодаря ви за вниманието.

П.С. Има неща, които правим за пари; има и други, които правим заради радостта от тях. Това е моето друго.
 
Ай де ся, че ни обясняваш как да си вадим доматите с колчетата - че ни пробутваш сълзливи "него четете", "да бъдем хора".
Нали подканваш хората да кликат на линка от там си увеличаваш посещенията, пейчранг и темподобни и после идваш пак при нас и дай те за 5 лв че ви дам линкче тук, линкче там ееее.
Предлагам специално за теб да си направиш една директорийка и да си ги пускаш там, кажи кликайте на тези линкове да си вдигам рейтинга и аз, че кликам на вашите - и готово.
Ще си готин - И аз ще кликам, ама ще знам за какво, че аз ти помагам, а така изглеждаш като най-големият тарикат.
 
Петкане, никой не те задължава да кликаш. Човека е пуснал тема, води към негов сайт и до тук. Дали ще кликнеш или не, си е твой избор, това по никакъв начин няма да повлияе на пейЧранка и темподобни. На моменти се чудя какъв е тоя хейт тук, все пак бизнес се прави...
 
@darkenergy_ Ще отговориш ли на въпросът на Вискяр?

Имам една препоръка - виждам, че почти във всичко, което си споделил, винаги дълбаеш спрямо робството и някакви странни препратки с нашите възрожденци и видиш ли как по някакъв странен начин с ултра неразбираемият ти идеализъм нещо става, но какво не се разбира. Съвета ми е като пишеш за домати, и че това е силна индустрия - да дадеш някакви факти. Като казваш няма домати, за теб под 100 процента БГ домати във веригите липса на домати ли е или да?
И най-вече като пишеш за домати гледай да не вкарваш Левски, в ужким икономическа тема с ужким главен субект липсата на домати, къде не пристава причинно-следствената връзка за ужким липсата на домати.

Разбира се може и да не приемаш какво ти пиша, ако просто се опитваш да пишеш свободни съчинение и се опитваш да си губиш времето и в последствие и нашето, защото сме решили, че ако някой споделя нещо в този форум, то то ще има стойност - т.е. цени повече чуждото време, ако не цениш своето!
 
Последно редактирано:

Горе