Живея в Англия. Имам фирма тук. След разговор с един приятел ми се завъртя една идея в главата. Това е до хората с онлайн (пък и офлайн) бизнес, който имат идея да стъпят на пазара в УК. Предимствата на УК пазара ги знаете. Предимнството да си УК базиран, също. Знаете какво става и като УК клиенти видят Bulgaria някъде в магазина ви.
Имате ли интерес към следната услуга: моята фирма предлага склад в УК от където при поръчка на вашия УК насочен сайт се праща стоката до клиента.
Ето малко повече:
Наемам от ваше име склад в УК (вие си плащате наема на месец)
Доставяте определено количество стока до скада в УК
Имате сайт насочен към УК и някой прави поръчка от него. Плаща се през вашия сайт (ППал КК или както си решите) - за стоката и за доставката.
Аз получавам известие за поръчката.
Организирам куриера да я получи от склада в УК
Клиента получава стоката.
На края на месеца получавам заплащане на посредническата услуга.
Издавам ви ДДС фактура от УК фирмата ми.
При проблеми получавам обратно стоката от клиента до склада.
Какво не правя:
Не се занимавам с клиенти директно. Всичката комуникация си е между вас - въпроси, връщания и тн.
Не получавам плащания на стоки доректно.
Това би ли било интересно за някой?
Имате ли интерес към следната услуга: моята фирма предлага склад в УК от където при поръчка на вашия УК насочен сайт се праща стоката до клиента.
Ето малко повече:
Наемам от ваше име склад в УК (вие си плащате наема на месец)
Доставяте определено количество стока до скада в УК
Имате сайт насочен към УК и някой прави поръчка от него. Плаща се през вашия сайт (ППал КК или както си решите) - за стоката и за доставката.
Аз получавам известие за поръчката.
Организирам куриера да я получи от склада в УК
Клиента получава стоката.
На края на месеца получавам заплащане на посредническата услуга.
Издавам ви ДДС фактура от УК фирмата ми.
При проблеми получавам обратно стоката от клиента до склада.
Какво не правя:
Не се занимавам с клиенти директно. Всичката комуникация си е между вас - въпроси, връщания и тн.
Не получавам плащания на стоки доректно.
Това би ли било интересно за някой?
Последно редактирано: