Една идея

fomalhaut

New Member
Привет на всички :) искам да споделя една идея ,и да ми дадете някой друг съвет.Скоро си направих сайт за херба продукти ,но тъй като гледам скоро пари няма да спечеля ,или поне много бавно ще стане.Мисля да вложа 500 лв в нещо ,и съм се спрял на една идея.Идеята ми е да направя голям сайт за азиатска техника предимно китайска телевизори,компютри,игри,дигитални глупости абе направо техно маркет:pМисля да вложа от тез пари за реклама ,и за хубав домейн също така ще има и адсенс ,а по нататак ще има уш нови продукти от други афилейт сайтове... и така.Искам да ми кажете как е идеята, и парите по какъф начин да ги вложа.

п.п Намерил съм азиатски такъф сайт с много ,и много видове техника но комисионната е 7% :(
 
От: Една идея

7% от 1000 долара (един хубав телевизор) хич не са малко, така че ти си прецени.

И аз това се замислих.Пък и както мисля да вложа пари за реклама на сайта предполагам че ще има печалба ,и така ще го развивам.

Е, има ли хора, които си купуват такава техника онлайн? :)

Щом има такива сайтове с афилейт програма явно има :)
 
аз имам сайт от който съм продал 6 ipod-а по 300 долара в рамките на 2 седмици. Ама трафика ми спря и започна финансовата криза. Сайта беше афф на амазон и комисионната е 4 процента. Така че си преценете
 
От: Една идея

само това ли...някой друг няма ли да се изкаже за идеята ? ;) Да даде някой съвет и може ли да стане нещо голямо от това.Да се развива като голям онлайн техно маркет :)
 

Горе