Едно добро предложение за стартиране на вашият бизнес в интернет

saintbgbg

New Member
Стартираме следеният промо пакет:

- изработване на сайт предоставяме ви над 170 тематични сайта , избор от галерия с над 80 000 снимки.
- хостинг за 1 година с неограничен трафик.
- възможност за създаване на 10 емайл акаунта към домейна
- регистрация на домейн име по ваш избор в областите .com .net .org .biz

цената е крайна 115 лв. на година за всичко изброено.

Ето директно линка към секцията ни:
http://domains-world.biz/website-design/index.php
 
От: Едно добро предложение за стартиране на вашият бизнес в интернет

Няма да е зле първо да си довършите сайта преди да обявявате каквито и да било услуги. Половината е на английски, а другата на български. Лого нямате. Някои от иконите в навигацията едва се разбира за какво са....не са добре нещата. ;)
Друг е въпроса като се избират снимки от въпросната не съвсем скромна по размери галерия със снимки, как стоят нещата с правата за ползване на тези материали? Предполагам остават ваша собственост, това означава, че или вие сте правили снимките или сте ги закупували с разширен лиценз. Във всички други случаи предоставянето на снимков материал и препродаването му на трети лица не е законно и преследваните ще бъдат вашите клиенти.
Ако сте плащали за разширения лиценз, то при 80 000 снимки си говорим за над 1млн. евро изразходена сума за снимков материал. Фирма с такива възможности едва ли би имала подобен сайт като вашия.
 
От: Едно добро предложение за стартиране на вашият бизнес в интернет

Няма да влизам в полемики всичко което е предоставено за ползване е с право за масово ползване от наши клиенти както на снимки така и на готовите матрици за сайтовете.
 
От: Едно добро предложение за стартиране на вашият бизнес в интернет

Както каза angelovarna сайтът е недовършен и изгледът може да породи съмнение в надеждността на услугите, които предлагате. Преди години като нямах знанията за направа на сайт исках да притежавам читав такъв, а не от рода на ovo или weebly, но цените бяха 500-1 000лв за изработка (доколкото си спомням, че съм видял в сайтовете, в които съм влизал). Ако имате вече изработен сайт на клиент може да споделите, за да изразим мнение. Цената е приемлива, но все пак важно е качеството на изработката. Успех! :beer:
 
От: Едно добро предложение за стартиране на вашият бизнес в интернет

Ами ето един сайт от последните това са наши клиенти в БГ който ползват тази услуга избрали са си шаблон и си го правят още работят по него това е един от 180 вече шаблони който предлагаме с над 80 000 възможности от картини и снимки за прилагане върху шаблоните. Ето името на сайта:
consitrend.com
 

Горе