Едно интересно предложение от мен

a.ramsy95

New Member
Здравейте!Не съм сигурен,че пиша в подходящия раздел но се надявам да неми изтриете темата!Та ето защо пиша.

От близо 1 година разучавам бизнеса по интернет и съм срещал десетки начини за печелене на пари от сайтове за кликане до афилиейт програмите.Като цяло разглеждам афилиейт бизнеса от близо 8 месеца но до сега не съм се пробвал да печеля.Не съм се пробвал по простата причина че не съм добър в правенето на уеб сайтове а с блоговете е пълна скръб да правиш бизнес.Ето защо пиша тук:
Търся екип от около 2-3 човека с които да оформим една независима интернет компания.С тази компания ако се досещате ще работим с стотици афилиейт програми а и с pay per click програми.Както споменах горе аз не мога да правя сайтове затова ето какви хора ми трябват:

1.Човек разбиращ от правенето на сайтове,да има време и да не е мързелив.Като цяло да може да направи един интернет магазин.
2.Човек обичащ да пише и да има малко свободно време всеки ден.Неговата работа е да пише или намира материали относно съответния продукт или фирма,която ще промотираме.
3.Рекаламата.Ето с това се заемам аз защото имам доста добър опит в тази сфера.Наистина няма да е лесно но ако отделям повече време за добавяне в търсачки,онлайн каталози,реклама в paid to click сайтове и т.н. Също така ще отделя и някой друг долар за реклама,защото без платена реклама сме за никаде :)

Като цяло от 3-ма човека се формира екипа.Работата няма да е лесна но няма да е и трудна.Ето какво предлагам аз за тези,които искат да кандидатстват за една от първите сфери,които дадох горе.
1.За създателя и дизайнер на сайта по 30% от месечните заработки от афилиейт програми,pay per click програми а и други реклами за сайта.
2.За човека пишещ материалите за продуктите или фирмите(материалите задължително на английски) също по 30% от месечните доходи на екипа.
3.За мен както за другите по 30%.
4.Оставащите 10% от месечните доходи използваме за плащане на домейн и платени реклами за сайта ни.

Това е моята оферта ако има заинтересувани да пишат :) Моля ако някой е тръгнал да пише,че нищо няма да стане по-добре да неси прави труда.Все пак ако не пробваме губим :)
 
От: Едно интересно предложение от мен

Добре, а като "от година" разучаваш възможностите за бизнес в интернет, не разучи ли този форум?
Хората тук, които могат да ти свършат рбаота, в повечето случаи са минали момента, в който се влияят от подобни "надъхващи" идеи като "айде, ше делим". Пробвай някой друг форум.

А в рекламата щом имаш опит, какви са тия РТС... айде няма да казвам глупости? Търсачките и каталозите окей – стигат за някакво начало, колкото да се удариш веднъж в гърдите, че си свършил някаква работа. РТС рекламата е неефективна. Мога да ти кажа доводите си, но съм убеден, че с "доста добър опит" можеш доста добре да си го обясниш и без моя помощ (само ще ти дам насока: РРС (AdWords)).

Като цяло имаш идея за голям мулти-афилиейт уебсайт, който всъщност ще е поредният афилиейт уебсайт, от който в най-добрия случай всеки от вас ще взима 30% от 10-15лв. дневно.
Устройва ли те?
 
От: Едно интересно предложение от мен

Не му се чуди , човека е 95 набор ;Д
 
От: Едно интересно предложение от мен

Само не можах да разбера каква е твоята роля в екипа, че ми се струваш излишен.
Не искам да се заяждам, но темата ти най-вероятно няма да я затрият, но и няма да има желания успех. :)
Все пак Успех :)
 
От: Едно интересно предложение от мен

Само не можах да разбера каква е твоята роля в екипа, че ми се струваш излишен.
Не искам да се заяждам, но темата ти най-вероятно няма да я затрият, но и няма да има желания успех. :)
Все пак Успех :)
Начи, принципно като нямаш с какво да се занимаваш, се пишеш или концептуалист, или нещо, свързано с реклама. Съответно в първия случай питаш 4-5ма приятели първото нещо, което ти се струва по някакъв начин свързано с проекта ти, а във втория спамиш където можеш или даваш някакви пари за събмит по директории и казваш, че е платена реклама.
 

Горе