Ей, Тулупи, протестирате ли?

ADO

Active Member
Новините промиват мозъка! Който иска промяна взема калашника и тръгва напред. Чели сте История на България, така че и да коментирате файда. Относно темата, прекалено ангажиран съм със светлото си бъдеще, няма време за протест.
 

desoe

Well-Known Member
Новините промиват мозъка! Който иска промяна взема калашника и тръгва напред. Чели сте История на България, така че и да коментирате файда. Относно темата, прекалено ангажиран съм със светлото си бъдеще, няма време за протест.

Това с калашника не се ли прави главно в държави като Йемен или Судан?
 
  • Like
Реакции: ADO

Kortes

Active Member
Интересно! Следя темата от самото начало, чудя се просто че имате 90% от 100% еднаквост в исканията и само 10% процента различия. Все пак не може да се обедините с една обща цел. Може би българският е труден за намиране на общ език.
 
  • Like
Реакции: ADO

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
разбирам че искате оставката на Бойко и ви подкрепям че трябва да има промяна..

обаче не мога да се съглася с оставката на Главния Прокурор.. защо искате оставката? за последната 1 година удариха доста милионерчета, които по един или друг начин са вредяли на България.. аз съм доволен от Гешев човека си върши работата.. това че Радев се оплаква хич не ми пука, щом негови хора са корумпирани ..
 

Websolut

Well-Known Member
Искат оставката щото не мислят, а повтарят мантри, точно за такива за каквито говорят:)
Ръководството от горе е спуснало, че иска оставката на Тиквата и Прокурора, абе смешна работа, всеки здравомислещ ще се светне , че нещо не е наред с цялата работа.

Когато някой е неудобен си проличава в разминаването на това какво говорят и пишат за него и това което се случва.
Ами, честно казано аз Черепа го мислех за непоклатим, а то какво стана...
 

alfa1

Member
Проблема с главния прокурор е, че удря здраво, онези които е съгласувано с Бойко да бъдат ударени, а останалите диванета, които си плащат отчисленията и са под крилото на Бойко продължават с беззаконията. Жив пример е Ковачки и фармацевтичната мафия. Не че има нещо лошо половината измекяри да бъдат ударени, в смисъл до скоро никоя едра риба не се пипваше, но това разделение "нашите не ги пипаме, другите - бой" дразни много и е гаранция, че борбата с/у организираната престъпност е повърхностна. Отделно не е нормално да се прави на политик, отделно не е нормално понякога да се държи като простак. Това, което му признавам е решителността. Цацата беше по-интелигентен, но и по-нерешителен.
 

Websolut

Well-Known Member
Не може всички да бъдат ударени, трябва да се пуска фандък иначе ще те пречукат, не забравяйте, че никой не е господ все пак.
Цацата беше точно като риба Цаца, тоя ми се струва дзвер, ама ще видим де, щом са толкова недоволни от него значи е ок, това е моята логика, ударил тоя ама не закачал онзи, абе поне удря некой, те го бяха свалили още преди да са го назначили...
 
Последно редактирано:

desoe

Well-Known Member
Не може всички да бъдат ударени, трябва да се пуска фандък иначе ще те пречукат, не забравяйте, че никой не е господ все пак.
Цацата беше точно като риба Цаца, тоя ми се струва дзвер, ама ще видим де, щом са толкова недоволни от него значи е ок, това е моята логика, ударил тоя ама не закачал онзи, абе поне удря некой.

Да бе, то сигурно наистина не може всички. Проблемът е, че Гешев удря само тези, дето Паяка му каже. И тези над Паяка, ако има такива. Някак е нелогично да искаш мафията да не управлява, ама да нямаш нищо против момчето за мокри поръчки на същата тази мафия.
 

alfa1

Member
Това добре, но не може Бобоков, който е закопал в два-три стопански двора отпадъци, да се третира като по-опасен от Ковачки, който трови 1/4 от България с боклуците в ТЕЦ-овете, бави заплати, бави осигуровки, върти номера с ДДС-то, перидично в предприятията му умира по някой работник от трудова злополука, защото не се спазва безопасност на труда.
 
Последно редактирано:

kamentk

Well-Known Member
Няма как всички да се ударят за 1 година. Дайте му на човека време да изкара поне 1/3-та от мандата. Факт е, че през последните месеци доста кочини които трябваше бяха разтурени. Със сигурност се подминават определени лица, ама може и те да бъдат ударени при възможност. Може все още да няма подходящи доказателства. Някой хора не допускат, че Шиши може да е достатъчно умел, че да е прикрил максимално следите си и в това да се крие “успехът” му.
 

alfa1

Member
А кой не е мафията, ти знаеш ли ако не слушаш какво ще те направят, затова трябва да си играч...

Ако има някой, който може да се опълчи на най-големите мафиоти, това е Гешев. Има огромна власт по закон, собствени въоръжени сили и подкрепата на Бойко. Няма и онези слаби места, с които мафията обикновено държи за топките - изпълнения с малолетни, наркотици, няма някакво огромно незаконно имущество, няма малки деца да трепери за тях. А, пропуснах, ако някой реши да му прави мръсно, с малки изключения, описани в законите, винаги може да бъде арестуван.
 
Последно редактирано:

Kortes

Active Member
Какъв играч бе брат, трябва да си смел и да нямаш нищо за губене. Поввчето които чета тук са с мисълта "нищо не зависи от мен - ония горе решават". Нима си мислите, че нещо ще се промени така. Абсолютно нищо няма да промени това мислене, ако наистина искате промяна изберете ме за премиер. Мога да ви обещая, че ще се движа без охрана и всеки един гражданин ще има достъп до телефон където ще може да си изкаже проблема. Не мога да обещая, че на всеки ще бъде угодено но ако 1000 души искат едно и също нещо - то ще се намееи решение. Проблемът, мисля е че връзката между управляващите и народа е откъсната тотално.
В рамките на шегата е, няма да се кандидатирам за премиер, защото не мога да приема да ме псуват и да се усмихвам, но все пак, ако се появи някой с подобни радикални настроения, мисля че болшинството ще го подкрепи.
 

Websolut

Well-Known Member
Не може да се удря някой който има сериозни протекции, щото ще ти видят сметката най-просто казано независимо кой си, затова казвам, че трябва да се лавира...и да чакаш момента.

Не става толкова просто в мафотска държава като нашата, не забравяйте, че ние сме много дребни риби и се намираме под влиянието на доста чужди интереси, които диктуват правилата, особено руснаците имат доста голямо влияние тук, и то не е тайна де ние отдавана сме им слабост;), те си ни имат като заддунавская республика, ами турците как е на турски България - мисля, че беше Булгаристан и те си ни приемат като част от тяхната територия.

Абе добре, че сме в НАТО и европейския, че до сега да са ни рачеканли ми се струва, това не пречи да ни завладяват по друг начин..."изнутри"както се вика на руски;)
 

biaaro

Well-Known Member
Държава в която се приема главния прокурор да нарушава законите, не може да бъде унищожена.
 

biaaro

Well-Known Member
Поздрав за всички тулупи с новия хит - Баце Нанка :)

 

nandibandi

Well-Known Member
аз съм доволен от Гешев човека си върши работата.. това че Радев се оплаква хич не ми пука, щом негови хора са корумпирани ..
Ти си доволен, щото си напълно невеж по въпроса, както всички мисирки на тиквата в темата.

Гешев захапа президента не защото в екипа му има корумпирани, а по други, комплексни причини. От една страна шишковците така му нареждат, от друга има и лична вендета. Радев уволни брат му, който му беше назначен за лична охрана. Бил е такъв и при агент Гоце.

 

Горе