Експеримент 2022

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Експеримент като за края на годината 2021 :)
От известно време чета разни места на разни езици и доста се потвърждава че спам-а се завръша и си работи в пълна сила, като просто трябва да си креативен и да знаеш точно как да го направиш.. затова реших да направя един нов експеримент с нова идея и се надявам най-накрая да победя чичо гугъл .

взех един стар домейн на спортна тематика, който беше с мануел екшък за спам.. писах на гугъл че съм нов собственик на домейна и че трябва да махнах този мануел екшък и те го махнаха.. направих малко прилична тема на ъордпресс и кандидатсвах за гугъл невс.. и взеха че ме одобриха :) така сега следва експеримента.. обаче за технологията ще пусна разкрития малко по-късно ако проработи.. за момента само ще следим дали ще потръгнат нещата..

Ето как изглежда 1-2 седмици след като взех да се замислям за този експеримент:

sports.png
sports2.png
да видим до 1-2 седмици ще успея ли да вдигна малко трафика :)
 
Последно редактирано:
save1.png
Малко движение взе да се забелязва , да видим тенденцията дали ще продължи и за напред
това е дневна база.
Сега се заемам да намеря малко по хубава и бърза тема и да е по мобилна че в момента мобилната версия е доста бавна
 
Последно редактирано:
продължавам да досаждам с ъпдейтите всеки ден и през ден, но има подобрения и затова качвам :)

save5.png
save6.png
Да видим след 1-2 месеца дали ще ме скъсат или ще ми пишат отличен ахаха
 
Малко нов ъпдейт продължаваме с работата
update1.png
лека по лека се качват статистиката, но да видим тенденцията как ще е след 1 ъпдейт на гугъл, дали ще ме удари или пък ще ме изтреля до небето аахахах
update2.png
за около 1 месец мисля че е много добре..

update 3.png
направих и малко подобрения със сайта да е по бърз за мобилните , понеже 90% трафика е мобилен..
продължаваме работата, пак ще ъпдейтвам като има нещо ново :)
 
стартирах още 2 сайта подобни, единия отново е на английски език, главно за УСА и УК, като цяло по точно е за цял свят.. и още един сайт за България на български , като да видим как ще се представи тука сайта.. тях няма да ги ъпдейтвам тук в темата за да няма голяма блъсканица, но при по големи промени ще споделя с вас.. малко бях забавил да трупам линкове от днес продължавам с пълна сила , добавих малко повече информация в сайта като секции и категории :)
 
вчерашния трафик също беше около 170 органични клика като импресиите бяха някъде към 18 хил. обаче днес на 28 нещо ми се стори че има двойно повече трафик, ще видим какво ще покаже статистиката дали си въобразявам или е точно така.. утре като излезе статистиката ще кача снимка :)
 
тенденцията с трафика да е нагоре си продължава, значи не е случайно този трафик и бих казал че вървим добре.. малко реклами сложих на геймблинг ниша, да видим дали ще има малко печалби..

ето как седят нещата към днешна дата.. около 1 месец след старт-а..

update new.png
 
Я някой да ме светне с Average position по-малко число значи по-добър ранк или не?
Да това значи че ако те намират в гугъл по 1000 думички средно се намираш на тази позиция.. примерно имаш 100 думички на 1-2-3 позиция .. 500 думички на 80-90-100 позиция и така намираш средната позиция от всички..
 

Горе