Да, ако иска да работят по една седмица и три седмици да са в ремонт струват толкова. Качествените са над 3к.към 500лв за машинките.
Провери сам колко струват 4 години съм се занимавал с аркадни машини, правил съм, купувал съм и съм слагал насам натам. Не казвам, че няма за 500 лв, но са мармалад. Рядко може да попаднеш на добра особено крановете и боксовите круши имат сериозна амортизация.Няма такова нещо, единственото е монетника, машини такива за 3 бона никой няма да вземе на първо четене.
И аз искам.боксова круша
Това например ми струваше 350 лв за да го направя през 2018. Продажна цена 700-800. Сега вероятно ще излезе 450-550 и продажна цена 1000-1500 според различни фактори.
Парк, заведение или магазин дето се събират пиянки. Вероятно може да ти докара 10-30 лв дневно. Защо не пробваш на първо време с механична машина за топчета. Не иска ток и заема 0.40 кв/м площ.Идеята ми е да ги оставя на видни места , където има голям трафик на хора с цел изкарване на пасивен доход. Склонен съм да дам повече пари и да купя след време повечко на брой , ако има файда разбира се. Едни такива машинки на месец какъв доход биха донесли ?
Само ако ще връща ресто. Тези с фиксирана монета са евтини.Това е по-сложно от нещата, които той иска - те са елементарни - само монетника може да се каже, че може да е по-скъп от машината ...