Електронни цигари Vape?

viking

Active Member
Здравейте.

Тъй като искам да спирам с цигарите, но пък искам да си пуша нещо, видях един пич в някъв клип си пушеше така нареченото "Vape" или каквото е там, до колкото разбрах е като наргиле, с някакви вкусове.

Ще се радвам ако някой знае да сподели, ако може и линкове с магазини, където може да се поръча.

Благодарим.
 
От: Електронни цигари Vape?

Това е марка електронни цигари. Бяха голям хит когато приеха закона за пушенето по заведенията. Сега вече масово си разрешават да се пуши отново и хората ги зарязаха :)

Моят съвет е да ползваш Google -> линк
 
От: Електронни цигари Vape?

Повечето ми познати и приятели които са пробвали да откажат цигарите по този начин са приключвали този опит с провал, защото електронната цигара не може да замести истинката, може да ти достави някаква доза никотин, а човек пуши не само защото е зависим от никотина до някаква степен, а и за да си достави удоволствие.
Електронната цигара не доставя удоволствието толкова колкото истинската и поради това бива скоро захвърлена, може да има и успели да се откажат по този начин, но аз не познавам такива, аз ги отказах от раз, просто реших, че ми пречат и ги спрях.
 
Последно редактирано:
От: Електронни цигари Vape?

Купуваш си устройство от eBay. После поръчваш гориво от Продавалника за 3-4 лв. и пробваш. Ако ти хареса, добре. Ако не, поне не си платил някакви сериозни пари.
 
От: Електронни цигари Vape?

Много хора са пробвали т.н. електронни цигари, вкл. и аз и са се отказвали.Самите устройства са с жалки мощности на батерията и не могат да изпарят хубаво никотиновата течност за да поеме организмът съответното количество никотин и да няма "абстиненция".
С малко по усърдно търсене в гугъл обаче, може да имаш късмета да попаднеш на някои от бг форумите за vaping, където ще установиш, че потребителите там дори не коментират стандартните електронни цигари а използват т.н модове.
Малко по-обемни устройства, заради размерите на батерията, които са доста мощни и напълно удовлетворяват никотиновата зависимост.Използвам такъв от 2 години и съм повече от доволен.
 
От: Електронни цигари Vape?

Най-евтино ще ти излезе ако си сглобиш една цигара. Отделно си купуваш батерия, картомайзер и зарядно. Аз накрая така направих, но не си ги купих от интернет, а от магазин за електронни цигари в Красно село.
Преди това си бях купил електронна цигара от Хенди, но като се развали картомайзера не знаех защо не работи и си купих направо нова. След това установих какво се е развалило. Периодично ще трябва да си купуваш и нови картомайзери(на 2-3 месеца, те струват между 5-10 лв.).
За най-качествено немога да ти кажа, аз съм пробвал само тези цигари, но ти препоръчвам да намериш най-близкия магазин за ел. цигари до вас. Дори и да си купиш цигара от интернет идва момента с никотиновата течност. Избора в специализираните магазини е много по-голям и цените са по-ниски, а и не може непрекъснато да плащаш доставка за 2-3 никотинови течности.
 

Горе