Продава се: Еротичен сайт

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Продавам еротичен сайт intimno.eu - домейн и уникалното съдържание.

Статиите са уникални и смислени, писани специално за сайта. В сайта има публикувани 120 статии. Цената за оценка е 1 лев на 100 думи. Когато са писани статиите не е гонено количество думи, а е търсен смисъла, качеството на статията, за това и някой материали са по-кратки, а други по-дълги. Също така не забравяйте, че в цената се включва всичко: лого, глава, статии, домейна. А относно домейна – то той е един от най-хубавите домейни на еротична тематика, всички домейни с това име са вече заети, а добре знаете, че .eu се смята по сила веднага след .com.

Домейна е платен до август тази година. Домейна и сайта са подходящи за всичко, включително и да се направи онлайн магазин на еротична тематика.

Трафика е малък, от търсачки и от фейсбук - ако някой посетител хареса статия я споделя във фейса. Но това е защото не е работено целенасочено по това. Сайта има потенциал и може да се разработи.

Домейна е в Суперхостинг, ако евентуално има такси при прехвърлянето, те се поемат от купувача.

Относно външния вид – ако желаете и темата... по-договаряне.

Поведението на посетителите в сайта е отлично. Според аналитикса посетителите за изминалата година са разглеждали над 3 страници на посещение, оставали са над 2 минути в сайта, а процента отпадане е около 60% - едни отлични показатели, които лесно бихте монетаризирали ако разполагате с подходящи продукти.

Показатели: PageRank-2, DA-15, PA-27, TF-9.

Плащане: Пейпал, Банков път, Еконт, На ръка.

За сега цена не определям, но все пак ще посоча и ориентировъчна сума – 350-400 лв. Ще очаквам предложения и да отправяте оферти на ЛС около тази цена. Няма да има търг, няма да правя пазар, ще продам домейна и сайта на първия, който ми предложи цена в тази ценова граница, така, че побързайте, първия печели.

Продажбата е обявена и във Фейсбук.
 
Последно редактирано:

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
От: Re: Еротичен сайт

Здрасти, дай малко повече инфо на ЛС
С теб комуникираме на ЛС, ако някой друг има въпроси да пита.

Както съм написал, не съм определил цена на която да го продам, но все пак ще посоча и ориентировъчна сума – 350-400 лв. Ще очаквам предложения около тази цена. Няма да има търг, няма да правя пазар, ще продам домейна и сайта на първия, който ми предложи цена в тази ценова граница, така, че побързайте, първия печели.
 

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
От: Еротичен сайт

Благодаря за интереса, сайта вече е продаден.
 

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
От: Еротичен сайт

Хайде, да видим сега още колко хора ще поискат "повече информация на ЛС". :)
 

Горе