Е бахти аномалията

cyberpower

New Member
Днес ми се случи нещо супер неочаквано, купих си наскоро един домейн чисто нов на 8дни, та домейна е от вида клучовитемидуми.net в конкурентна ниша, качих си joomla и я оставих с примерното съдържание и най отгоре с <h1> таг клучовите ми думи и почнах да си приготвям страниците за публикация. Сайта никъде не съм го добавял още, просто защото не е готов. И днес си викам да проверя по обстойно конкуренцията въвеждам клучовите думи и бам на 1страница предпоследния резултат виждам моя сайт пълна мъгла как се е озовал там. Проверих в domain history никога преди това не е регистриран домейна. Някой да има обяснение как се е случило това.
 
От: Е бахти аномалията

И аз гледам подобни изпълнения напоследък.По принцип според нишата и домейна,който си избрал се случва често,но скоро може да не си в топ 1000.Подобни случки само отварят темата алгоритъма на Г слънчасва ли или да.Напоследък все по често ми се налага да ровя на 5-6 страница,за да намеря каквото търся.
 
От: Е бахти аномалията

Дам и всичко става за наша сметка можеше да използвам момента докато съм в топ да направя някоя продажба... Амм май измислих защо може да се е получило така докато оправях дизайна цъкнах линка на дизайнерите на темплейта и ако имат някоя станица на сайта на която да пазят референтите може от там да ме е намерил Г. Само дето не виждам такова нещо на сайта им пробвах и със site: пак няма.
 
От: Е бахти аномалията

Нагледал съм се на недовършени сайтове излизащи на челни позиции... И за това не пускам сайт докато не е готово съдържанието. Много тъпо се получава когато дойде посетител и започва да чете "Lorem ipsum...". Даже съм виждал недовършени текстове, в които има коментари на пишещия, предназначени за самия него. Също така наблюдавам сайтове направени от шаблони на различни афилиейт програми, които са публикувани без никаква модификация - с всички грешки (шаблоните са пълни с грешки!).
 
От: Е бахти аномалията

така е - аз за тест сложих на един автомобилен домейн 2 продукта в магазин тестовза козметика и ооо чудо - алах акбар
тоя саит вися два месеца на първо място по думата на продукта ...
бах го - за срам станахме :)
 
От: Е бахти аномалията

Явно алгоритъма на гоогле никога няма да го разберем, тръгваш да оптимизираш за нещо, мазоли на ръцете получаваш амм не върви и не върви сайта нагоре или става супер бавно. А понякога още не си го пуснал сайта и вече те е изтрелял в топ позициите.
 
От: Е бахти аномалията

google sux! Само това искам да добавя!
 
От: Е бахти аномалията

Мисля, че Google отдава сериозно значение на комбинация от фактори (само ако са налице всичките от тях), които указват точната тематика на сайта. Ако домейн/урл, Title и h1 съвпадат, Google често класира страници без никакво или почти никакво съдържание (или обратното - хубаво съдържание без нито един линк) доста напред по точно тази дума/фраза. Постоянно го наблюдавам последните месеци.
 
От: Е бахти аномалията

абе съкс не съкс ама ако нее гоглетУ ... ша измрем от глад :)
трябва да ходим да сеем мамули
 
От: Е бахти аномалията

Някой да има обяснение как се е случило това.
За индексирането - почти 99,99% че е станало през тулбара, не мен постоянно ми индексира неща, които не са за публика.

За резултата, виж дали не си логнат т,е, ако е включено персонализираното търсене резултаите са едни, при изключено - други.
 
От: Е бахти аномалията

Не беше от персонализираното търсене с него бях на 2 място :)
Взех да слизам вече надолу.
 
От: Е бахти аномалията

Абе с 1 дума - Х1 таговете са голяма работа. Моят набързо се качи на първа страница за има няма 1 месец. За съжаление трудно бутам по-нагоре при такава конкуренция, каквото и да правя.
 

Горе