Е това беше върха на простотията

Maji92

Active Member
Казуса е следният:
Взех ревю на нещо ... и понеже както предполагах не беше чак толкова уникално и иновативно в отзива си го споделих и казах че няма да го ползвам
( това стана преди 10тина часа )
Преди малко ( около 10 минути ) колега ХХХХХХ * няма да кажа кой е от коректност ... той сам да си каже * ми лепна червена ряпа под наслов
" За какво искаш ревю като няма да го ползваш .... "
Не може ли просто да кажа външно мнение ... пък ако беше толкова " уникално " щях да се замисля и да го ползвам.
За мен тази постъпка беше малко така кофти но все пак здраве да е ...


Та да питам:
Редно ли е когато някой ни вземе ревюто ние да му мятаме червена ряпа защото няма нищо безплатно за нас ?
 
От: Е това беше върха на простотията

А аз от кога казвам, че тук във форума има само плява... . Всеки гледа да усучи нещо на далавера, ако е безплатно - още по-добре, пък ако може и собственика да им го плати за да го продаде. Гледайте само в пазара как налитат като оси на безплатните работи и ако няма такива как се молят като циганче на майка си: "А едно безплатно ревю ще има ли?"

Сега човека не може да вземе безплатното ревю, няма пари да си го купи и ти се сърди! Е, какво да си говорим, предприемачи... .
 
Последно редактирано:
От: Е това беше върха на простотията

А аз от кога казвам, че тук във форума има само плява... . Всеки гледа да усучи нещо на далавера, ако е безплатно - още по-добре, пък ако може и собственика да им го плати за да го продаде. Гледайте само в пазара как налитат на оси на безплатните работи и ако няма такива как се молят като циганче на майка си: "А едно безплатно ревю ще има ли?"

Сега човека не може да вземе безплатното ревю, няма пари да си го купи и ти се сърди! Е, какво да си говорим, предприемачи... .

Оказа се че проблема е " Не взимай като няма ползваш "
 

Горе