ЗА www.Agoga.com

s100

New Member
Добре бе хора,от кво толкова мн печели тоя сайт, тия сайтове кадето са линкнати при определените категории са съвсем обикновенни не са свързани с некви програми за Cash.А иначе си е докарал едни 380 милиона долара от това:)
 
Добре бе хора,от кво толкова мн печели тоя сайт, тия сайтове кадето са линкнати при определените категории са съвсем обикновенни не са свързани с некви програми за Cash.А иначе си е докарал едни 380 милиона долара от това :)
 
Аз виждам само един париран домейн, който е едвам индексиран в Google. За всеки посетител, който изпраща на линкнатите сайтове в категориите, печели пари. Или поне се предполага. Паркираната страница като дизайн ми е позната, но забравих коя фирма е това. 380 млн $$$ да е направил някой от този сайт не ми се струва.
 
Не може би е направил пари от www.perfspot.com това е паркираната страница,май от него прави но принципно всичките му паркирани са или agoga.com iили www.perfspot.com,че за това се чудех от квоправи пари,зашото от наи силните му паркинг като google.cm yahoo.cm изпозва или www.perfspot.com или agoga.com ama agoga.com незнам що я слага,за това питам с тая схема тоя е доста известен дори в весник сам го чел преди,по форуми в тая свера сам го срещал има около 380 млн..с тези схеми,ама немога да разбера agoga.com какво точно печели от там баце.
 
Ти от къде знаеш че правят толкова?

Гледах и видях че трафика им е >1М / месец.

Иначе теоретически може и повече да е.

Perfspot е друга работа.Те имат много голям трафик.
 
Код:
Since 2000 he has quietly cobbled together a portfolio of some 300,000
простата сметка показва че й по 10 цента да правят на ден това са над 10 милиона $ на година ;)

Код:
Since 2000 he has quietly cobbled together a portfolio of some 300,000
 
Е то е ясно че няма да пишат за тоя ей така,аз сам чел за него по доста форуми и чужди вестници преди.
 

Горе